Mmiyoshi miyagi instinct minőségi feromon parfüm férfiaknak 15ml

Varázslatos illatú, minőségi feromon parfüm férfiaknak! Ebbe a kis üvegcsébe az afrodiziákumok leghatásosabb, legerősebb koncentrációját zárták. Már 1-2 cseppel is őrjítő hatást érhet el a feromonok, afrodiziákumok szexuálisan izgató hatásának köszönhetően.

Ha az Intim Center kínálatából megreneled, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
A feromonok kémiai vegyületek, melyek  teljesen egyediek. A feromonok szexuális jelzőanyagként működnek a másik nem számára. A feromonok, afrodiziákumok olyan szexuális csalogatóanyagok, melyeket az orrban lévő szervünk érzékel és továbbít az agy felé, ahol szexuális vonzódást, szimpátiát kelt az ellenkező nem iránt.

A feromonok, afrodiziákumok használatával így alakulhat ki könnyedén a szimpátia, szexuális vonzódás a két nem között. Turbózza fel szexuális kisugárzását és életét egy kis üvegcsébe rejtett szexuális izgatóanyag, a feromon segítségével! A feromonok különösen a nők számára fontos jelzőanyagok, afrodiziákumok, melyek tükrözik a partner genetikai adottságait. A nők az erős, változatos génekkel rendelkező férfiakat részesítik előnyben, ezért fordulhat elő, hogy míg valaki elképesztő sikereket ér el a nők körében, mások nem tudnak igazán érvényesülni.

A Miyoshi Miyagi Instinct feromon parfüm koncentrált formában tartalmaz szintetikus férfi feromonokat, afrodiziákumokat, melynél már pár csepp is elegendő az afrodiziákum-hatáshoz. A feromonok hatása egész nap érezhető. A termékben lévő feromon egy kellemes, férfias illattal van kombinálva, mely még jobban hozzájárul az ellenállhatatlan vonzerőhöz.

A Miyoshi Miyagi Instinct feromon parfüm használatával tehát: szexuálisan vonzóbb és magabiztosabb lehet a nők számára, mindig a középpontban találhatja magát, nagy mértékben megnövekedhet a magabiztossága, férfiassága, szexuális élete is nagyban felélénkülhet! Alkalmazás: már 1-2 csepp Miyoshi Miyagi Instinct feromon parfüm is elegendő a biztos csábításhoz!

– Az üveg tartalma 15 ml.
– Származási hely: EU

A szexbolt és szexwebshop hatalmas kínálata reméljük, hogy kielégít! A rendelés egyszerű, az üzletben diszkrét eladók várják szeretettel!

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Vélemény, hozzászólás?