A diáklányt szeretett a leszbikus tanárnő, fétékenységből leszúrta

k-alexandra-leszbikus-tanarnoTanár-diák viszonyként indult, mégis véres dráma lett a vége K. Alexandra (35) és K. Diána (16) kapcsolatának. A fiatal lány kedd délutánra már túl volt az életveszélyen, ám a szülők kérésére állapotáról a kórház nem adott ki ennél több információt.
Az angol-dráma szakos pedagógus körül shakespeare-i módon gyűrűztek a bonyodalmak, míg végül tragikus befejezésként kést mártott a tanár elkeseredett diákjába. A környékbeliek szinte tényként kezelik, hogy a különc tanárnőt gyengéd szálak kötötték Diánához, aki féltékenységtől dühösen kereste fel a nőt szombat hajnalban a lakásán. Úgy tudjuk, Dia a kapcsolatukat akarta rendezni. A probléma csak az volt, hogy Alexandra nem volt egyedül. Vele volt egykori diákja, R. Eszter (18) is. Míg egyesek szerint Diána a tanárnő miatt tombolt az éjszaka kellős közepén, mások úgy hiszik, hogy épp Eszter miatt robbant ki a botrány. A tanárnő körüli botrány azonban egyre duzzad. A Blikk egykori kollégáját is megtalálta, aki meglepő dolgokat mesélt a szabad életűnek mondott nőről.
– Dia részeg volt, üvöltött és dörömbölt az ablakon, Szasza azonban nem akarta beengedni. Próbálta elküldeni, végül kihívta a rendőröket. Mire az egyenruhások megjöttek, Dia felszívódott, de amint elmentek a rendőrök, ismét visszatért – mondta Eszter, aki tanúja volt a hajnali eseményeknek.
– Azt hiszem, elfogyott Szasza türelme, és hadonászni kezdett a késsel az ablak rácsain keresztül. Nem hiszem, hogy bántani akarta, végül a kés mégis Dia testébe került. A szegycsontja alatt találta el – folytatta Eszter, aki látta összeesni az iskolás lányt, majd azonnal hívta a mentőket. Diána életveszélyesen megsérült, úgy tudjuk, egy verőerét metszette át az éles penge. Több életmentő műtétet is végrehajtottak rajta. Jelenleg túl van az életveszélyen.
– Egy évet tanítottunk együtt a Bánki szakközépiskolában. Anélkül sztárolták túl Alexandrát, hogy bármi komolyabb érdeme lett volna. Kivételezett helyzete volt az iskolában, amivel tudott is élni. Hétvégenként a diákokkal járt kocsmázni, ahol a szóbeszéd szerint az is előfordult, hogy elcsattant egy csók a tanárnő és egy-egy diákok között – mondta az iskola egykori angoltanára, Ferenc.
Több szülő védelmére kelt Alexandrának, mondva, az ő lányuk is ment már haza a tanárnőtől hajnalban. – Alexandra laza volt, és sosem erőltette a szigort. Nem szerepeltem túl jól az óráin, mégis szerettem hozzá járni. Számomra elképzelhetetlen ez az egész történet. Annyi biztos, hogy nem véletlenül került elő a kés – mondta Ramóna (16), Alexandra egyik tanítványa. Videóriport itt.

Vélemény, hozzászólás?