A kerítők dobták fel a dubajozás vádlottjait

A Bors tudomása szerint a bűnbanda tagjai segítettek a zsaruknak, ráadásul a lecsukott trió egyik tagja ártatlanul ül a hűvösön. A hálózat ügynökei dobták fel az állítólagos dubaji prostihálózat vezetőit – értesült a Bors. Informátoruk tudni véli: többen vádalkut kötöttek, és az előzetesben lévők között ártatlan szereplő is van.
– Olyan ügynökök lettek védett tanúk az ügyben, akik szintén segítették a hálózatot, hogy folyamatosan érkezzenek új lányok – mondta a neve elhallgatását kérő érintett.
– Úgy tudom, P. Szilvia K. Zoltánt nem is ismerte személyesen. Ő úgy keveredhetett az ügybe, hogy egykori barátnője – aki jelenleg is szabadlábon van, pedig gyanúsított is lehetne – tett rá terhelő vallomást. Őt is ismerhetjük a televízióból. A védett tanúk pedig a jelek szerint megnyugodhattak, hiszen őket már nem fogják megtalálni ebben az ügyben.
A Bors úgy tudja, hogy a védett tanúk között megtalálható egy pár, akik saját ügynökségükön keresztül találták meg a megfelelő alanyokat a külföldi munkára és egy negyvenes férfi, aki egy szépségverseny-sorozat tulajdonosaként szervezte a lányokat Dubajba. Ő már ült előzetesben prostituáltak futtatása miatt. Köpött egy egykori szépségkirálynő is, hogy mentse az irháját, és nem kizárt, hogy még ketten csatlakoztak a feljelentőkhöz. Egy középkorú férfi, aki szintén számos modell- és szépségversenyt szervez, hogy új lányokat is találjon, valamint egy pornós lányok ügynökeként elhíresült úr. Ők ketten már külföldön is voltak előzetesben hasonló ügyek miatt.
A „királynőválasztásokat” is szervező tanúk versenyein egyébként az elmúlt években több híres modell, celeb is feltűnt, s közülük többen szép sikereket értek el.
A hatóság látókörébe a jelek szerint már korábban számos alkalommal bekerülő „szervezők” enyhébb ítélet vagy akár az ügy megúszása miatt is köthettek vádalkut a nyomozó szervekkel, s dobhatták fel „kollégáikat”. Forrás: Borsonline.hu

Vélemény, hozzászólás?