A magyar lányok vállalják a mocskos megalázó szexet

A 18 éves lány úgy tűnik, nem bánta meg a döntését, és bár azt nem árulta el, mennyit keres egy forgatással, sem a számlákkal nincsenek gondjai, sem a pornós közeggel.
– Az emberek mindig azt gondolják, hogy a pornó rossz, és megalázó a nők számára. Én ehhez képest eddig csak profi hozzáállású dolgozókkal találkoztam.
A magyar lányok vállalják a leg megalázóbb és leg undorítóbb szexmunkákat, Amszterdamban a magyar nők a legócskább kurvák. A Szexplázában az amatőr pornósok között találod azokat, akik pénzért pornós munkát vállaltak. A magyar bevállalós lányokat, a perifériára szorult anyákat, adósságcsapdába került nőket kínozzák brutális módon bejegyzés és videó itt.

perverz-porno-magyar-lanyokkal

Továbbiak a témában: Magyar pornós lányok videókon – Az Auschwitz náci szadómazó film – Brutális szado-mazo pornó forgatás magyar lányokkal – Újpesti szado-mazo filmesek, egy ember ellen vádemelés – Az Auschwitz náci szadómazó film weboldalát meghekkelték – Elite Pain The Complaint szadómazó pornóvideó.

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .
Jól hangzó művészneveken magyar lányok százai uralják a nemzetközi szexpiacot. Magyarország pornónagyhatalomnak számít, az álnéven szereplő magyar pornószínésznők még az itthon népszerű sztároknál is komolyabb ismertségre tettek szert külföldön.
Az internet széleskörű elterjedését megelőzően anyagilag megszorult magyar lányok tucatjai igyekeztek úgy zsebpénzhez jutni, hogy kifejezetten csak külföldön forgalomba kerülő szexfilmekben vállaltak szerepeket. A világháló feleslegessé tette ezt az álszemérmességet, hiszen bárkinek feltűnhet hazai ismerőse egy nemzetközi honlapon. Mégis ma is rengeteg hölgy él kettős életet: nyálcsorgatásra kényszerítik a nemzetközi férfitársadalmat, itthon viszont a névtelenség homályába burkolóznak.
Régebben sok lány kötötte ki szerződésében, hogy csak olyan moziban szerepel, amelyet nem forgalmaznak Magyarországon. Ma már ilyen szerződéseket a hazai producerek nem írnak alá. Ezért a rejtőzködésre vágyó lányok inkább külföldi filmforgalmazókkal állnak kapcsolatban – magyarázta a Borsnak Kovács „Kovi” István. A rendező-producer hozzátette: ma is lehet értelme az ilyesfajta „idegenlégiós” munkának, hiszen az interneten kevésbé találnak rá – mondjuk a szülők – kislányuk művészetére, mint a videotékák polcain.

A születésekor Faragó Judit névre keresztelt Judy Nero szerint semmi értelme a rejtőzködési kísérletnek az információ-áramlás felgyorsult viágában. „Sok olyan lányt ismerek, akik jól csengő művészneveken komoly ismertségre tettek szert külföldön, itthon viszont egyáltalán nem vállalják fel, mivel is foglalkoznak” – állítj a producerként és rendezőként is ismert pornószínésznő.
Mészáros Dórát a legtöbben Európa legjobb sztriptíztáncosnőjeként ismerik. Dóri sosem titkolta, hogy régebben másból élt: „Nem teszem ki a kirakatba, de ha bárki kérdezi, megmondom, hogy pornóztam” – mondta Dóri a Borsnak. A magyar lányt, aki informatika–könyvtár szakon diplomázott, külföldön sokan Dorothy Black-ként ismerik.
„Hirtelen kellett nevet választanom, nem volt időm átgondolni” – mesélte Dóri. És, hogy miért titkolják a lányok, mivel is foglalkoznak? „A mi társadalmunk nem igazán toleráns. Ha valaki egy szál bugyiban táncol egy diszkóban arra is ráfogják, hogy áruba bocsátja a testét. Persze előbb-utóbb minden kiderül. Én a szüleimnek később mondtam el, miből élek, szerencsére megértették” – emlékezett vissza a pornószínésznő.
Rácz Linda személyesen ismer több olyan lányt, akiknek a szülei sem tudják, hogy a gyermekük mivel is foglalkozik. „Bár itthon és külföldön is megkörnyékeztek már, nincs az a pénz amiért valaha is bevállalnám a pornót” – mondja a sztriptíz Guinness-rekordot tartó lány. Bár Lindának is van művészneve, azt nemhogy itthon, de külföldön sem nagyon használja. „Linda Diabolo néven csak kevesen ismernek” – mondja a táncosnő, aki azt mondja: egyetlen pasija sem volt még féltékeny rá azért, mert ezt a munkát végzi, bár állítása szerint maximum aktfotózást vállal.
A nemzetközi modellkereső oldalakon több száz ismert művésznévhez tartozik az az információ: nemzetisége magyar. Weboldalak százain tűnik fel a csábos szöszi, Sophie Moone, a dögös fekete Eva Black, vagy az egzotikus szépségű Angelica Heart. Ők – szinte kivétel nélkül – olyan felnőtt-szórakoztatók, akik a hazai nyilvánosság előtt nem csillogtatták meg ilyen irányú tehetségüket.
„Az ilyen lányoknak egyetlen előnyük származhat a névtelenségből: ‘kiöregedve’ könnyebben találhatnak polgári foglalkozást maguknak” – fejtette ki Kovi. „Ugyanakkor aki okosan éli aktív időszakát, annak ugyanúgy adódik lehetősége a továbblépésre. Maya Gold, Aranyosi Mariann például jóelőre felépítette pornózás utáni életét, Dora Venter viszont gond nélkül visszatért a filmezés előtti szakmájához” – mesélte a producer. Forrás: Bors Online, Szexpláza.