A szex és segédeszközök fejlődését követi az INTIM CENTER sexshop több mint 30 éve

A szex és segédeszközök fejlődését követi az INTIM CENTER sexshop 30 éve! Cikkünkben a legjobb szex segédeszközökről, és a szexről lesz szó. A szexualitás és szexkütyük innovatív változása a nyitottság és megértés felé, pozitív irányba fejlődött. Ezt figyeli, követi az INTIM CENTER szexshop már 30 éve. Hisz a szexualitás és a vásárlói igények összefüggenek, az első magyar szexshop üzletpolitikájában.

Szex

A zaklatási botrányokkal megerősített női emancipáció erősödésének hatására, házasságban már esélye sincs hogy a férfiaknak mondjuk alanyi jogon járna a szex.

A kiéhezett pasik pedig kevésbé lennének frusztráltak. Mivel sokak szerint szinte már kegy a szex a házasságokban, a férfinép vagy örömlányokhoz jár, vagy művaginákat használ. A férfinak szex kell, a nőnek szerelem, így kötődés nélküli szex egyre gyakoribb jelenség!

A szex elemi ösztönük, egyik legfontosabb örömforrásunk. A szeretet után a legerősebb kötelék. A szex tanulható és jobbá tehető.

Már vannak olyan oldalak, akik a szexet, pornót, és online szexshopot is egy helyen kínálják, a legnagyobb a pornófilm forgatásoktól a segédeszköz árusításig, szinte mindennel foglalkozó Szexpláza erotika és szexshop portál amely oldal rendhagyó törekvésnek számít.
Főleg, hogy a több ezer magyar lány a teljes polgári nevét használja az adult jelentekben. Ez az egész világon egyedülálló.

Szexkütyük

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket.
A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujának tűntek. Az internet mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexulitás szabadon terjedt, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.

A vásárlói vélemények alapján az egyik legjobb szexshop az Intim Center, mert a kínálat, nyitvatartás, ár, diszkréció figyelembevétele mellett, van fizikai üzlet, és online webáruház is.

– A 30 éve nyitva tartó INTIM CENTER szexshop bolt az Astoria közelében, a Károly krt. 14. sz. alatti ház félemeletnén található. Több mint 200 nm, belül tágas, barátságos.

– Az Intim Center online szexshopban a vásárlás nem csak egyszerű és kényelmes, de diszkréciót is biztosít. Bár a csomagolás, a küldeményre írt feliratok és kiszállítás még mindig izgalmat jelent a vásárlóknak, a webshopok tudják, hogy a vevőiknek mennyire fontos a diszkréció. Erre alapozva bízhatunk benne, hogy a csomagunk feladójánál nem szerepel majd nagy rózsaszín betűkkel hogy SZEXSHOP és nem lesz egy vibrátor alakú dobozra ráírva, hogy tartalma: Nyúl vibrátor. Valamint rezegni sem fog.

Kik  vásárolnak a szexshopokban, és miket vesznek? A legnagyobb erotikus webshopok eladási statisztikáira alapozva, válaszolható meg a mindenkit foglalkoztató kérdés!

Milyen szexjátékokat vesznek a legjobban?
A vibrátorok fogynak a legjobban, de a dildók és a péniszgyűrűk is toplisátsok. Kedvencek között vannak a bilincs és a korbács áruk is. Sokan a síkosítót és az óvszert is a netről rendelik.
A nők egy jelentős része nagy előszeretettel használ vibrátort az önkényeztetéshez, és a magyarok mintegy 40 százaléka a szexben is szívesen lát valamilyen segédeszközt. Aki így van vele, ma már akár szexshop üzletből, vagy a fotelből, online szexshopból is megrendelheti…

A folytatás itt
A nagyon érdekes, tanuságos és teljes szex és szexkütyü cikket az eredeti oldalon itt olvashatod el.

A szexet így is hívjuk: szeretkezés, szerelmeskedés, légyott, pásztoróra, közösülés, lefekvés, lepedőakrobatika, együttlét, kufircolás, nemi kapcsolat, hancúr, etye-petye, kamatyolás, aktus, huncutkodás, unga-bunga, döngölés, bujálkodás, hancúrozás, üzekedés, pöckölés
Szexuális segédeszközöket így is nevezzük: szexkütyü, vibri, műfasz, műpénisz, hancúrléc, műpina, guminő, gumibaba