A színésznők és modellek 150 ezerért szopnak, basznak luxushotelekben

Itt az újabb botrány, ami még jobban porba dönti – vagy pornóba dönti – a magyar nők maradék tisztességét.

Az ismert színésznők és celebek luxusprostiként keresték a plusz pénzt. Budapest – Újabb luxus­pros­tivád! Budapesti ötcsillagos szállodák alkalmazottai vallottak arról, hogy hírességek, fotómodellek és színésznők is szerepelnek a recepcióspultok alatti titkos mappában… A teljes cikk itt.
Az ismert színésznők és celebek luxusprostiként keresték a plusz pénzt. Budapest – Újabb luxus­pros­tivád! Budapesti ötcsillagos szállodák alkalmazottai vallottak arról, hogy hírességek, fotómodellek és színésznők is szerepelnek a recepcióspultok alatti titkos mappában.
Ebből kedvükre választhatnak a külföldi vendégek, feltéve, hogy ki tudják fizetni a hölgyek árát.
„Míg egy átlagos éjszakai virágszál egy-két órára 20-40 ezer forintot számol fel, a celebek és modellek tarifája elérheti az óránkénti 150 ezer forintot is” – áll munkatársunk, Kordos Szabolcs Luxushotel, Hungary című, szerdán megjelenő könyvében.
Nekik, az átlagos prostituáltakkal ellentétben, a 6-7 ezer forintos helypénzt sem kell befizetniük a portán, és a személyi igazolványukat sem másolják le a recepción. Nem marad nyoma a látogatásuknak, feltűnésmentesen egyenesen a lakosztályba vonulhatnak.
„A mappa néhány évvel ezelőtt még tényleg fényképes album volt, mostanában már inkább pendrive vagy más elektronikus adathordozó. A hírességeket is felvonultató escortszolgáltatást kizárólag külföldieknek ajánlják fel, akik nem ismerik az adott hölgyeket, csak azt tudják, hogy valamiért idehaza híresek. Mivel a pénz nem számít, a presztízs miatt inkább a híres széplányt rendelik az ágyukba, mint az ismeretlent. A szállodai műfaj azonban egyre hanyatlik, a hölgyek félnek idehaza dolgozni, mert könnyen felismerhetőek” – mondta „Anett”, egy luxusszállodai alkalmazott, aki a könyv többi megszólalójával egyetemben ragaszkodott az inkognitójához.
„Ha legközelebb fogadáson vagy divatbemutatón összefutottunk, úgy tettünk, mintha akkor találkoznánk először. Közben pedig pontosan tudjuk, hogy mit csinálnak az éjszakában. A szállodaipari dolgozók szerint két országszerte ismert fotómodell is a „szobázó” lányok közé tartozott. „Egyikük barna, és már kinőtt a csitrikorból, de naponta szerepel az újságokban, a másik szőke, határozott arcvonású” – áll a könyvben.
A két lány párban járt az ügyfelekhez: a változatosság varázsát adták nekik. Ugyancsak a szállodai munkatársak beszéltek két, amúgy nem éppen könnyűvérűségéről híres színésznőről, akik azóta már valószínűleg kikoptak a szobázásból, régóta nem látták őket.
A Luxushotel, Hungary beszámol még egy hazai „Micsoda nő!” esetről is. Egy – ma már ismert – színésznő ifjabb korában „mappás” lányként járt az egyik budapesti luxusszállóba, ahol egy fiatal üzletember-politikus állandó vendége volt. Néhány találkozó után eltűnt a képe a mappából, és amikor legközelebb viszontlátták, már a politikus szeretőjeként jelent meg. Egy évvel később elindult a pályafutása. Forrás: Internet, Blikk.hu