A szopóparti sztárja Visi Mónika, Monique Covet volt

Híres retró pornósok kiszopkodják a jelentkezők faszát, ez a szopó party. Spricc party pornófilm magyar lányokkal pornó itt.

Szereplők: Visi Mónika Erzsébet, Árkosi Mária, Kása Andrea, André László, Hőgyes Attila, Szabó Miklós. Linkek a szereplőkre: , , , , , , .
Aki szeret szopatni, sajnálhatja aki nem jött el tegnap este a spriccparty bulira, még Benkõ Dániel is, akinek a barátnõje jobnak látta, hogy „lebeszélje” kedvesét a nem hétköznapi eseményrõl. -féltékeny rám a hölgy, pedig Isten lássa a lelkemet… – mondta el szerkesztõségünknek, pajzán és nem keveset sejtetõ mosolyal az arcán Monique. A két jelentkezõ lánynak sem lehetett oka panaszra, mert jelentkezõ volt bõven és sokan közûlük többszõr is beálltak a sorba.
Monique Covet hoppon maradt
Monique tulságosan is sokat válogatott, de becsületére legyen mondva állta a szavát. – Nyílvánosan és mindenki elõtt fogok valakivel szeretkezni, ha valaki megtetszik ígérte a pornódíva szerkesztõségünknek pár nappal korábban. Tegnap este Monique választása egy 23 év körüli fiatalemberre esett, akinek igaz hogy anonim, de még érvényes orvosi papírjai is voltak, így ez sem jelenthetett akadáyt. Az már annál inkább hogy a szerencsés ifju háromszor is sorbanállt a szinpadon szorgoskodó lányok kegyeiért, így attól tartva, hogy nem lesz a teljesítõ képessége csúcsán, nem merte bevállalni az ígéretes numerát.
Tommy Boy is jelenvolt a spriccparty bulin
Az est kérdése
Vajon mire gondolhat Mary miközben patakokban folyik rajta több tucat kéjsóvár jelentkezõ férfiasságának nedves tanúbizonysága? Vajon mi az ami mozgatja ezeket a lányokat, mert nem az anyagiak az egyszer biztos? – kérdezte többekközt Gábor, aki a harmadik sorbanállás elõtt egy kis erőt szeretett volna gyűjteni, egy whiskey és pár filozófikus eszmefuttatás társaságában. És valóban az est kérdése volt ez, amelyet, valamilyen megfogalmazásban, valahogy, ha tetszik más megközelítésbõl, de mindenki tudni akart. Ohatatlanúl jut ilyenkor az ember eszébe Csernus doktor szállóigéje -Ön bevállalja? Hát minden esetre kíváncsiak lennénk a neves lélekbúvár véleményére, Ö vajon mivel magyarázná. Bemutató tartalom a magyar szereplőkről: , , , , , , .
Ha a pornó érdekel, a teljes szex anyagot, fizetendő díj ellenében tagok nézhetik meg itt, ahová jelszót ezen az oldalon vásárolhatsz.