Aleska Diamont (Sáfrány Emese) szaros faszt szopott

Aleska Diamond híres seggbekúró és DP pornósztár, vagyis Sáfrány Emese szopott szaros faszt, és a kakit le is nyelte. A pornószínésznő szívesen dolgozik a pornós barátnőivel, szereti, ha dominát játszhat, de a dupla anált sohasem vállalná.

Aleska Diamonddal beszélgettünk a szakmáról. További bejegyzések: Sáfrány Emese, Aleska Diamond, Aleksa Dimaond titkárnős baszás videó – Sáfrány Emese magyar időjóst a négerek csúcsra baszták […] A videóriport itt.

aleska-diamond-negerrel-pornozik

További bejegyzések: Sáfrány Emese, Aleska Diamond titkárnős baszás videó – Sáfrány Emese magyar időjóst a négerek csúcsra baszták – Sáfrány Emese pornós nevén Aleska Diamond bevállalós pornósztár lett – Sárfány Emese pornós időjós nem találja az igazit – Sáfrány Emese, Aleska Diamond néger fasszal a seggében – Topless időjósok vetkőzős videó – Ledobta bugyiját a pornós riporternő Emese – Aleska Diamond (Sáfrány Emese) pornóvideó a szabadban – Aleska Diamond két fasszal videózik – Sáfrány Emese a pornózó riporternő – Életrajz és további linkek itt.

A komlói születésű Aleska Diamond, ismertebb nevén Sáfrány Emese öt évet pornószínésznőként szerepelt és ennek eredményeként több pornódíjat is magáénak tudhat. “Most fogom elveszíteni a VOLT szüzességemet. Magától a koncerttől egy kicsit tartok, az igaz, hogy volt divat rocker korszakom, de ilyen durva koncerten még soha nem vettem részt.”

Elárulta, hogy rendesen lejárt még Komlón különböző bulikba, ahol a rockerek összegyűltek és emlékezett, hogy pogózott is néha és szegecses karkötőket is hordott.

Sáfrány Emesét Aleska Diamondként ismerhette meg az ország, de korábbi nevét és életét is maga mögött hagyta. Éppen ezért nem is szívesen nyilatkozott felnőttfilmes múltjáról, de most megtette. Komoly lelki csatákat vívott meg, de a meditáció mindenen átsegítette.

“Húszas éveimben volt egy-egy mélyebb időszakom, és amikor egyre tisztábban láttam, hogy nem jó úton járok, nagy segítség volt, hogy elkezdtem meditációs táborokba járni.
Ott sikerült teljesen megnyugodnom, kikapcsolnom és rengeteget tanultam mások történeteiből is” -mondta a Lokálnak Emese, aki mai fejjel már másként csinálná, de nem bánja a múltját. “Pont azért jó, hogy mindez megtörtént velem, mert megtanultam máshogy gondolkodni, cselekedni, mindenből pozitívan kijönni.

Megtapasztaltam a legalját, aminél rosszabb már úgysem lehet, így meg minek szomorkodjak, minek stresszeljek? Ami öt évvel ezelőtt történt, az a múlt, én is más lettem, a környezetem is. Olyan, mintha nem is velem történt volna ez az egész, idegen számomra az egész felnőttfilmes múltam” – árulta el Emese, akire egy kisebb szünet után újra rátalált a szerelem. Párjának ugyan még új az a figyelem, ami körülveszi, de biztosak egymásban, kapcsolatukat viszont szeretnék megtartani maguknak. “Bőven elég az is, hogy a körülötte lévők tudják és faggatják rólam, és így is teljesen felforgatta az életét a kapcsolatunk” – mondta Emese, aki el tudná képzelni az egész életét jelenlegi társával, de házasságról és babáról még korai lenne beszélni.