Anális játékok

Az anális szexjátszadozástól sokan borzadnak, de sokan, titkon egyedül is kipróbálják. Az análszex sokkal többeket izgat, mint ahányan beszélnek róla. Mindig találni kreatív ötletet a ház körül, amivel feldobható a popószex, pl. egy kis popsinyalás. Csokikrémek, tejszínhabok, és édes-krémes társaik, amik sok mindenre jók, köztük a popsi két szép félholdja közül is ki lehet nyalogatni. Ez innentől már csak gasztronómia.

lingurar-eva-szexshop-dildoval-pasit-dug

Beöntés
Egy érdekes téma: a beöntés. Igényel némi rutint, mert a beöntés lehet borzasztóan kellemetlen érzés is. Hagyjuk most a kórházi hasonlatokat. Nem ott vagyunk most, hanem egy fülledt, erotikus közegben, meztelenül a párod testével összesimulva, felizgulva, amikor agyad keresi azt a kis pluszt, azt a még többet amit adni tudna – és kapni is egyben. A beöntés pont ilyen kis extra. Felszerelés kell hozzá, tehát erre készülni kell. A víznek szigorúan ellenőrizni kell a hőfokát, a legszigorúbban langyosnak, test melegnek szabad csak lennie. Nem szabad levegővel keverednie mert az görcsöt okoz. Éppen ezért fontos, hogy maximálisan betartsuk a mellékelt használati utasítást. Ez így már jogosan tűnhet kissé macerásnak. Gondolhatjuk, kell ez a fenének, mire a végére jutunk elszáll az ihlet. Nos én azt mondom megéri kipróbálni. Ha bejön az érzés, az élvezet kárpótolni fog és ott lesz az a bizonyos kis plusz, ami csak építi a szexuális együttlétet. Ehhez még egy jó tanács: lehetőleg ne egy literrel kezdjük. Kezdetnek elég két deci víz, s meglátjátok.

analszex-realisztikus-dildoval

Anál fisting
Na az egyik kedvenc témám. Népszerű és elterjedt popsis játék a fisting. Ebben az a jó, hogy költséghatékony, vagyis semmi nem kell hozzá, csak egy popsi, egy kéz meg némi síkosító. Az viszont szigorúan kell. Egyik személyes kedvenceim közé tartozik és mindig olyan érzés, mintha először csinálná az ember. Talán mert annyira hihetetlenül és felfoghatatlanul jó érzés. Na ettől lesz a magadat dobálós, sikoltozós, önkívületbe esős orgazmus. És nem is kell sőt nem is szabad elsőre arra gyúrni, hogy párod a csuklójáig bemenjen. Ehhez éppen annyi ujj is elég, amennyitől eksztázisba esel. Ha úgy ismered „öklözés” az is ez. Nagyszerű dolog! De kezdjük az elején. Azoktól akik ismerik és/vagy csinálják elnézést a következő néhány sorért, azoknak írom, akik nem ismerik és/vagy nem csinálják. Fisting, amikor partnered egész ökle, akár csuklóig, némely esetben könyékig van benned. Elképzelhetetlen? Igen kb. nekem is süteményes tányérnyira kerekedtek a szemeim, mikor a partnerem mosolyogva közölte, hogy szeret csuklóig bemenni. Na gondoltam magamban, azt azért megnézném. Persze azt is gondoltam, hogy ez lehetetlen. De miért is lenne az? Nem tűnt logikusnak…
Kell hozzá gyakorlás, azt elismerem. Sőt, ettől még édesebb az élvezet. Síkosítótól csúszkálva először csak néhány ujj, aztán az összes ujj, aztán egyre több és egyre nagyobb és mindig egyre jobban kitölt… amit talán nem kell magyaráznom, milyen fenséges érzés. Igazából ez is olyan, amit nem kell magyarázni. Feküdj le, lazulj el és élvezd, ahogy még soha semmit. Mert ez olyan. Új és döbbenetesen jó és félelmetesen közel visz a kontrollvesztéshez. Pici fájdalom a tejszínhab hozzá, hogy még édesebb legyen, s egy idő után már tényleg nem nagyon érdekel az sem ha az ablakon túl helyet cserél a föld meg az ég, semmi csak a parttalan élvezés.
És a büszkeség. Én legalábbis nagyon büszke tudok lenni, mikor már újra levegőhöz jutok és látom magam körül a tárgyak körvonalait és megkérdezem meddig volt benn az a kéz? És a válasz, a mosoly, a jelzés; csuklóig. Köszönöm. Boldogság, nevetés, elégedettség. Olyasmi, amire rá lehet kattanni. Mert én is újra akarom. Aztán újra…
És végül még egy ötlet, a szexshopokban kapható anális eszközök mellett, az análballon. Olyan mint az anál butt, csak ez felfújhatós cucc. Be kell rakni és felfújni amekkorára akarod. Kreatív ötlet.

seggbe-szex-sikositoval

Popsi tréning
Ez nem új edzésprogram lesz – bár valahol azt hiszem felfogható annak is. Lényeg, hogy nem a farizmok edzése lesz a téma hanem az ánuszé. Ha ugyanis popsiszexelni szeretnénk, kell egy kis felkészülés. A szakirodalom úgy kezdi, síkosító, síkosító és még egy kis síkosító. Rendben, kezdjük akkor ezzel. Tényleg hasznos, hisz a popsinak nincs olyan intenzív nedvesedése, mint a puncinak. Az viszont már nem mindegy, hogy milyen a síkosító. Nagyon szájbarágós és unalmas ha azt mondom előbb végezz bőrpróbát a kencével érzékeny területen? Igen? Gondoltam. Hát végül is ki lehet hagyni. Én is kihagytam egyszer. A termék drága volt és puccos csomagolásban üldögélt az ágy szélén. Én magam akkor már az ágyon vonaglottam szétvetett lábakkal és rohadtul nem volt kedvem bőrpróbát végezni. A párom kezét akartam méghozzá egészben a popsimban érezni. Fel hát az új kencével! Kábé három perccel és két ijedt sikkantással később már rohantam is a zuhany alá. Na szóval végezzünk bőrpróbát. A legjobbak a szilikon alapú termékek. Vannak olyanok, melyben izomlazító összetevők is vannak. Érdemes alaposan átbogarászni a kínálatot. A második aranyszabály a türelem. Ez logikus, gondolom. Nem akarunk első alkalommal nagy dolgokat a fenekünkbe tuszkolni. Sőt nem is kell semmit beletuszkolni. Randizz vele. Ismerd meg. Nem mondom, hogy kínáld meg kávéval – esetleg később. Fogj egy tükröt és nézd meg magadnak. Érj hozzá, simogasd meg. Síkosítóval izgalmas lesz. Tárd szét a lábad, hunyd be a szemed. Éld meg, élvezd. Engedd oda a párod és hagyd hogy élvezze. Élvezd ahogy élvezi. Engedd oda a nyelvét. Semmihez sem fogható élvezet a popsinyalás. Aztán vannak irtó jópofa, színes-formás butt plugok, kicsi gés vékony ánuszba való játékok és elvileg lehet párunk is, annak pedig ujjai. Egy. Kettő. Három. Négy… és ez át is vezet minket a következő ponthoz, ami a gyakorlás. Ez a legizgalmasabb rész! Szem előtt tartva az első két pontot természetesen. Mindig egy kicsit többet, mindig egy kicsit jobban. Mindig egy kicsit erősebben… fogsz te is sikongatni a gyönyörűségtől. Popsiszex közben használd a kezed, simogasd magad. Aztán jön majd az amit úgy hívnak anális orgazmus. Azután pedig az, amit úgy hívnak, dupla orgazmus. Nem tudom elmondani, milyen érzés. Anélkül semmiképp hogy dagályos, cukormázas kifejezésekkel ne próbálnám erőltetni a dolgot. Ezt most nem akarom. Talán legegyszerűbben úgy tudom érzékeltetni, ez olyan orgazmus, amitől ordítasz, magadon kívül vagy, kiesik az idő. Úgy hívják; „kis halál”. És ami a legjobb a popsi játékoknál, hogy mindig új határokat lát meg az ember. Mindig van egy új cél, egy új játékszer, egy erősebb orgazmus. Itt most nem szólok tévhitekről. Pelenkáról meg hasonló marhaságokról. A félelem és az előítélet túl nagy úr. Én nem őket szolgálom. Én ezek nélkül szeretek. Én ezek nélkül élvezek. Türelem legyen. Síkosító legyen. És gyakorlás.
Pár fontos dologra azért ügyelj. Mindenképpen beszéljetek róla. A legfontosabb dolog, ha érdekel az anális szex, hogy beszélj róla pároddal. Lehetséges, hogy ő is gondolt már a lehetőségre, csak soha nem hozakodott még elő vele. Csak és kizárólag akkor vessétek bele magatok, ha mindketten akarjátok, és nincs bennetek szorongás a témával kapcsolatban. Ez elengedhetetlen az anális szexhez, hiszen a behatolás csak akkor fog összejönni, ha nem görcsöl a passzív fél. Ha akármelyik félnek ellenérzése van, inkább hagyjátok. Nem szabad erőltetni, rábeszélni.
Higiénia. Mielőtt belemerülnétek az anális játékokba fontos, hogy megfelelően kitisztítsátok azon testrészeteket. A végbélszakasz kitisztítása történhet langyos zuhannyal, vagy ha ez elsőre kicsit nehézkes, akkor lehet kapni kifejezetten végbélnyílás tisztítására alkalmas eszközt szexshopokban.
Síkosító. Minden esetben javasolt a síkosító használata, hiszen a végbélnyílásnál két záróizom is található, amin valahogy át kell jutni. A hüvellyel ellentétben itt nincs olyan testnedv, ami elősegítené a behatolást. Síkosító nélkül soha ne próbálkozzatok behatolással! Ezenkívül nagyon oda kell figyelni arra is, hogy milyen jellegű anyagot használtok. A vazelin, a babaolaj, a síkosítógélek bármelyik fajtája alkalmas síkosításra. Azt tartsátok szem előtt, hogy az óvszer sérülhet az olajalapú síkosítóanyagtól.
Fertőzés. Kiemelt alapszabály, hogy ha a kéz vagy pénisz a végbélben járt egyszer, akkor komoly tisztítást igényel, mielőtt a hüvellyel érintkezne. Hiába látsz mást a pornófilmekben, erre nagyon ügyelj, mert komoly fertőzést szedhetsz össze.
Aranyér. Akinek aranyere van, vagy hajlamos rá, annak tilos az anális szex. Egyrészt erősíti a tüneteket, másrészt rendkívül fájdalmas.
Sérülés. Az anális szex esetében előnyösebb, ha a férfi mérete kisebb, mert a végbélnyílás tágulása csak lassú és folyamatos munkával érhető el. Amennyiben a nő szeretné izgatni így társát, akkor előtte mindenképp körömvágás ajánlott. Műkörömmel a művelet végzése szigorúan tilos, könnyedén megsebezheted partneredet.
Étkezés. Illik szem előtt tartani azt is, hogy ne a vacsival egybekötött randi utánra szervezz anális szexuális érintkezést, mert előfordulhat, hogy meglepetések adódnak az együttlét közben. Hiszen mind a végbélgázok, mind az emésztés felgyorsul étkezés után. Források: Lemonrose.blog.hu, Szexpláza.com, Femina.hu.