Angelina Jolie szexszimbólum gyereket nevel és ügynökösködik

Akadnak emberek, akiknek soha semmire nincs idejük, és vannak olyanok is, akinek valahogyan mindenre jut elég. Angelina Jolie biztosan az utóbbiak közé tartozik: hat gyereket nevel – persze számos bébiszitter segítségével -, és nemrég fejezte be új akciófilmje, a Salt ügynök forgatását, melyben a legveszélyesebb feladatok felvételéhez sem vette igénybe kaszkadőr közreműködését, kiugrott az ablakból, levetette magát egy hídról, felrobbant, lövöldözött és verekedett is.

angelina-jolie
Ezután pihenés nélkül folytatta a munkát egy másik kémfilmmel, a Turistával, melyben Johnny Depp oldalán láthatjuk majd. A velencei forgatásokra egyébként párja, Brad Pitt és az összes gyerek is elkísérte. Eközben arra is maradt ideje és energiája, hogy az ENSZ jószolgálati nagyköveteként Kolumbia és Ecuador határára utazzon. Majd onnan hazafelé pedig a múlt héten tett még egy gyors kitérőt Haitiba, ahol a januári földrengés után hajléktalanná vált gyerekeket látogatott meg és ellenőrizte a helyre állítási munkálatokat, melyeket az ő pénzéből finanszíroznak. Vele együtt egy játékszállítmány is érkezett, és úgy tűnt, a színésznő csöppet sem siet: az estét közös játékkal és énekléssel töltötte, majd ott is aludt a faluban, az egyik gyerekházban. Másnap persze már sietett tovább… várták a Salt ügynök-kel kapcsolatos promóciós feladatok.
További Angelina Jolie bejegyzések: Sztárok biszex allűrjei, Angelina Jolie 16 évesen, Angelina Jolie állatszex, Angelina Jolie és Lady GaGa szexeltek, Eredendő bűn Angelina Jolie meztelen, Angelina Jolie szexvideók, Angelina Jolie megmutatta bombázó testét, Angelina Jolie befolyásos híresség, Angelina Jolie fake pornó

Vélemény, hozzászólás?