Anna Chapman orosz kémnő pózol

Bond-lányként, fehérneműben és pisztollyal mutatja be egy orosz férfimagazin Anna Chapmant, az Egyesült Államokban lebukott orosz kémek egyikét. Várható volt, hogy a szexiparra vált. A 28 éves, vöröshajú nő állítólag tárgyalt a Playboy magazinnal, és kapott már pornófilmes ajánlatot is. A magazin azt ígéri, a kémnő beszélni fog terveiről és hódításairól is.
Lenge öltözetben pózol a Maxim című orosz férfimagazinnak Anna Chapman, az Egyesült Államokban június végén lebukott orosz kémek egyike. A 28 éves, Anna Kuscsenko néven született vöröshajú nő Bond-lányként, pisztollyal a kezében jelenik meg a magazinban, a száz legszexisebb nő listáján. A Maxim beharangozója szerint az október 21-én megjelenő számban Chapman megtöri a hallgatását is, beszélni fog a terveiről, a férfiakról is, akikkel flörtölt, és orosz hazafiságáról is.
Az amerikai igazságügyi minisztérium június végén jelentette be: 11 embert gyanúsít azzal, hogy az orosz kormánynak kémkedtek az Egyesült Államokban. Közülük tízet őrizetbe is vettek, a tizenegyedik embert, a csoport feltételezett pénzügyi háttéremberét pár nappal később Cipruson vették őrizetbe, de másnapra nyoma veszett. A kémeket nem sokkal később, a bécsi repülőtéren kicserélték Oroszországban fogvatartott amerikai ügynökre.

Dmitrij Medvegyev orosz elnök hétfőn a Kremlben állami kitüntetésben részesítette a csoport tagjait. Az Interfax hírügynökség idézte a kormány egyik szóvivőjét, aki szerint a kitüntetettek között voltak olyan kémek is, akiket nyáron az amerikai hatóságok elfogtak az Egyesült Államokban. A szóvivő azt nem közölt egyéb részleteket, így nem tudni, hogy a teljes csoport kapott-e kitüntetést.

Vélemény, hozzászólás?