Basszál meg

– Basszál meg, basszál meg! – követelte vérmes szuka módjára! Lüktetni kezdett a farkam. Ujjai a dugás közben mélyen a hátamba vájtak. A szobát megtöltötte izzadt testünk csattogása.

basszal_meg

– Keményebben! – nyögte a csaj, és lábát a testem köré csavarta. Felemelkedtem, hogy jobban támadhassak, és keményen dugtam a barátnőmet, egyre mélyebbre toltam neki a farkamat. Ragyogó szemmel nézett rám. Felnyúlt, a tarkómba kapaszkodott, magába rántott. Teljes testsúlyommal ránehezedtem, mellei hozzám szorultak. Éreztem, hogy melle minden lélegzetvételnél felemelkedik, arca az enyémhez feszül, és éreztem forró leheletét a füleben, miközben ezt suttogta:
– Dugd az ujjad a seggembe!
Az arcához tartottam az ujjamat, ő a szájába vette, szenvedélyesen beszívta, szemét behunyta. Lágy ajkai végigcsókolgatták és benyálazták az ujjamat.
Evelyn felemelte a térdét, és hívogatóan mosolygott rám. Tudtam, mire vágyik, sokszor csináltuk már így azóta, hogy az egyik haverom a szemem előtt vette el a csajom anális szüzességét.
Lenyúltam izzadt testünk közé, végigsimítottam a lány finom kis fenekén, ettől a csajom felnyögött. Nedves ujjam a finom kis gömbök közé csúszott, és megtaláltam a lyukát, mire Evelyn élvezettel nyögött fel… A Szexpláza oldal pornó történetének folytatását itt olvashatod el.