Bitang nagy picsája az irodista kurvának

Akkor elkezdtem nézni, amikor a szomszéd irodába jött dolgozni. Akkor még nem volt ilyen elképesztően kövér, de már akkor is szándékosan kihangsúlyozta a bitang nagy seggét és a vastag derekát. Agyonmelírozott szőke haja szinte sosem volt frissen mosva, viszont állandóan ott volt a pofájában a cigi, amit gyűlölök egy nőben – meg mindenkiben. Normális ember nem bagózik. Inkább basszon. Igaz, mégis jobb a cigi, mintha lopna.
Késő délután volt, mikor átmentem, átvettem egy nekik szóló küldeményt. Teljesen kihalt volt az iroda, egy hátsó szobából jöhetett elő, vele a kőművescigik összetéveszthetetlen bűze és némi testszag. Igazi kurvaszag, de a lágyabb fajtából. Szemmel láthatóan piás volt egy kicsit, nagyon mosolygott. – A többiek hol vannak? – kérdeztem. – Mindenki elment, nekem kell megcsinálni a zárást – mondta. Jó sokáig benn leszek, jólesne egy kis pihenő. – Benn is lehet cigizni? – kérdeztem magam elé nézve, nem nagyon akarózott a nikotinszagú pofájába belenyomni a semmimet. – Attól függ, mit – válaszolta, és megfogta a faszom farmernadrágon keresztül, erősen, határozottan, ahogy szeretem, ha bánnak vele. Egyből megfordítottam, ráfogtam a mellére, jó durván, és az éledező farkam nadrágon keresztül a seggéhez nyomtam. – Mondjuk ezt. – Jó lesz – mondta a maga nem tájszólásos, de igazi primitív, harsány, magát mindenek felett baszatni kívánó picsa hangján. – Vetkőzz le – feleltem foghegyről, mintha pozícióból tárgyalnék. – Szopáshoz nem szoktam – kezdte az őszinte mellébeszélést, miközbn leguggolt és kiszabadította a faszom, de egyből kontráztam: – Ki a fasz kérdezett? Elhájasodott, lógó csöcseit csapkodtam, undorodtam tőle, soha a számba nem venném semmilyen testrészét.
Sok kezezéssel szopott, határozott, céltudatos fejőmozdulatokkal. Látszott, hogy a szopás nem top3-as kategória nála, ő baszni szeret, úgy a jó, ha használja egy matróz vagy biztonsági őr, beleköpeti a faszát, lefordul róla, aztán nézi tovább a tévét. Én meg nem baszom, pláne nem gumi nélkül. Lassan kezdett gyönygyözni a homloka; fárasztó meló, pláne, ha nem lelkes és nem érzi át, hogy itt bizony ez a maximum, amit várhat. – Ne reménykedj, nem foglak megkúrni, vedd ezt is kitüntetésnek – tájékoztattam, hogy nehogy azt gondolja, hogy ma húzták ki a számait a lottón. – Nem gond, majd megbaszol máskor, úgyis sietek haza, csak élvezz már el, baszd meg, nem foglak órákig szopni. – Most pofázol, vagy csinálod, amit kell? – érdeklődtem, amire bepöccent, és mostanra gyakorlatilag erőteljesen fejni kezdett.
Úgy döntöttem, hogy meg fogom jelölni, engem ne kérdezzen fel senki, miközben szopja a faszom. Koncentráltam, és igyekeztem nem elárulni magam, az utolsó ütem előtt kivettem a szájából, hátrarántottam a fitymám és egy nagy adagot pumpáltam a felsőjére.
– Te geci állat! – rikoltotta, és elrohant. Kényelmesen kisétáltam, hallottam, ahogy az ajtó kattan utánam, beültem a kocsiba és hazamentem.

Vélemény, hozzászólás?