Bókok az ágyban

A nők többsége szeret beszélni – ez nem újdonság. Éppen ezért azon sem lehet csodálkozni, hogy még az ágyban is szavakkal lehet őket elcsábítani. Egy jól eltalált bók legalább akkora hatással van rájuk, mint a férfiakra egy szép mell. Éppen ezért ha valaki meg akar hódítani egy nőt, a tettek helyett kezdje a szavakkal. Íme néhány bók, amivel garantáltan sikert érhetsz el az ágyban.

„Azt akarom, hogy Neked jó legyen” – A nők számára nem létezik ennél szebb vallomás. Ha a szeretett férfi kimondja, hogy mindent az ő érdekükben tesz, szinte biztosan ágyba bújnak vele. Akkor működik a legjobban, ha az előjáték alatt suttogod a fülébe – garantáltan vadító és odaadó szex lesz az eredmény.
„Imádom hallani, ahogy elmész” – Bármilyen furcsa is, sok nő kellemetlennek találja, ha hangos az ágyban. Attól félnek ugyanis, hogy zavarja a partnerüket a sikítozás. Ha viszont elmondod neki, hogy ez téged kifejezetten feltüzel, nem fogja visszafogni magát, és sokkal jobban élvezi majd az együttlétet.
„Fantasztikus az ízed” – A hangos orgazmus mellett sok nő kellemetlennek tartja saját nemi szervének illatát. Pedig ha tudnák, hogy ez mennyire beindítja a férfiakat, valószínűleg sokkal többször egyeznének bele az orális szexbe. Mondd el neki minél többször, hogy megőrülsz az ízéért, hálás lesz érte.
„Kimondhatatlanul szexi vagy” – Bókolj, dicsérj és légy konkrét. Ha tudod, hogy a barátnődnek van egy olyan testrésze, amivel ő is elégedett, emlegesd sokat, mennyire odavagy érte. Legyen az akár a melle, a hasa, a combja, mindig mondd el neki, mennyire imádod.
„Annyira jól csinálod” – Nemcsak a férfiak, a nők is szeretik tudni, ha jók az ágyban. Ezért ha a csajod jó az orális szexben, fantasztikusan lovagol, vagy ügyes a kézimunkája, ne rejtsd véka alá a véleményed.
„Olyan selymes a bőröd” – A nők rengeteg időt töltenek szépségápolással, éppen ezért megérdemlik, hogy ezt értékeljék a férfiak. Csábítsd el azzal, hogy elmondod, mennyire puha és selymes a bőre, és közben a nyomatékosság kedvéért végig is simíthatod. Lehet, hogy perceken belül az ágyban találjátok magatokat.
„Még soha nem volt ilyen jó” – Ha már elcsábítottad és a szexen is túl vagytok, akkor se feledkezz meg a bókokról. Győzd meg róla, milyen fantasztikus élményben volt részed, mondd el neki, hogy őrjítő volt az ágyban. Ha így teszel, jó eséllyel pályázol egy következő alkalomra is.

Vélemény, hozzászólás?