Csobot Adél

Kétszeres szépségkirálynő az X-faktor egyik favoritja Csobot Adél. Nagykárolyban és Szatmárnémetiben is szépségversenyt nyert Csobot Adél, akinek az alaptalannak vélt továbbjuttatása miatt megfenyegették mentorát, Malek Miklóst – számolt be a Blikk.
A tizenkilenc éves Csobot Adél 2010-ben elnyerte szülővárosa, Nagykároly koronáját, majd a Miss Szatmárnémeti megmérettetésen is díjazott lett. A Miss Satu Mare versenyen ő lett Miss Turismo.
A lány, akit rengetegen támadják amiatt, hogy alaptalanul jutott be az X-faktor élő show-jába, azt mondta a Blikknek: fontosabb neki az éneklés a szépségversenyeken való részvételnél.
Malek Miklós arra is felkészült, hogy egy nap behúznak neki az utcán – adta hírül a Blikk kedden. Az X-Faktor mentora azért készült fel a legrosszabbra, mert már életveszélyes fenyegetést is kapott azért, mert a sokak szerint tehetségtelen Csobot Adélt a legjobb tizenkettő közé juttatta.
„Csak lássalak meg, összetöröm minden csontodat! Hogy képzeled, hogy Adélkát viszed tovább? Megbánod még, találkozzunk csak!” – állt egy e-mailben, amelyet a mentornak címeztek.
Malek úgy reagált, nem érdekli, hogy mit mondanak. „Valójában vártam és számítottam rá, hogy kapok egy frászt az utcán, de nem így lett” – fogalmazott.