Csősz Boglárka pináját mutogatja a kutyák meg benyalnak szerinte

Friss: Gusztustalanok a kutyák Csősz Boglárka szerint. A Viasat 3 Feleségek luxuskivitelben című valóságshowjának legutóbbi gyöngyszeme az a kimaradt jelenet, amikor három luxusfeleség, Csősz Bogi, Vivi és Dalma egy autóban ülve tárgyalják ki a kutyákat.

A videóban Csősz Boglárka először azt mondja, hogy a kutyák gusztustalanok, mivel tele vannak bacilusokkal és egymás fenekét nyaldossák. Dalma erre a kutyák védelmére kel és visszavág azzal, hogy nem is nyaldossák egymás fenekét, és maximum a macskáktól lehet férgesnek lenni. Vivi meg annak a megfejtésébe ment bele, hogy akkor pontosan hogy van a kutyáknál a fenékszaglászás.
Old: Burak Talu feleségét Csősz Boglárkát perelik és callgirl is? Velvet.hu írja: Több millió forintot akar egykori ügynöke Csősz Boglárkától, akit az Apám beájulna című magyar film Barbi nevű (szőke) szereplőjeként ismerhettünk meg – a plakátokról legalábbis. A menedzser szerint a modell adócsaló, sőt még testét is kiárusítja, tudtuk meg a Színes Mai Lapból.

Boglárka menedzsere, Salamon Tibor azt állítja, modellje szerződésszegést követett el azzal, hogy több ügynökséghez is leszerződött egy időben, miközben Salamonnak kizárólagosságot ígért.

Ejnye, Boglárka!
“Boglárka szerződést szegett, pedig mi mindenben segítettünk neki” – nyilatkozta a fenti bulvárlapnak Salamon. “Lakást biztosítottunk neki, elintéztük, hogy megkapja a filmért járó gázsit, és a CKM címlapján való szereplést is nekünk köszönheti.”
A sétett Salamon nem szépíti a dolgokat .”Tudomásom szerint eddig egyetlen munkája után sem fizetett adót, és szerintem az sem igaz, amit állít magáról, hogy tizenötszörös szépségkirálynő. Talán háromszor koronázták meg.” Hogy ez túlzás, azt mi is megerősíthetjük.
A legjobb popsi: Csősz Boglárkáról a Velvet annyit tudott meg, hogy többszörös Erdély Szépe címmel büszkélkedhet, ezen kívül 2002-ben a Bonton Év Arca verseny második helyezettje lett. Ugyanebben az évben Máltáról a “legjobb popsi”-nak járó díj az ő zsebébe vándorolt, és néhány Miss Bikini versenyt is megnyert.
A felháborodott ex-ügynök – állítása szerint – próbálta jobb belátásra bírni a féktelen lányt, de nem sok sikerrel. “Az egyik rendezvényen például annyira kivetkőzött önmagából, hogy bugyi nélkül táncolt a színpadon” – árulkodott Salamon a színes bulvárlapnak.
Call-girl is?
Salamonnak akkor lett végleg elege a lány játszadozásaiból, amikor megtudta, hogy Bogi ún. személyi kísérőként is keres pénzt. Erről saját szemével is meggyőződhetett, amikor egy luxuslakásban félreérthetetlen helyzetben találta a lányt. Salamon megszakított a lánnyal minden munkakapcsolatot, és többmilliós perrel várja haza Boglárkát, aki egyesek szerint Afrikában tartózkodik, bár Salamon úgy tudja, visszament Romániába.
Csősz Boglárka modell és színésznő. 1984 március 24.-én született Romániában, Sepsiszentgyörgy-ön. Első nagyobb sikerét egy szépségversenyen érte el. Ezután elkezdett modellkedni. Több hazai férfi magazin tette Bogit a címlapra.(Playboy,CKM,Maxim) 2003.-ban a színészkedéssel is megpróbálkozott. Szerepet kapott az Apám beájulna című filmben. 2008.-ban szerepelt a Sztárok a fejükre estek című valóságshow-ban. Bogi jelenlegi párja egy török milliomos.Forrás: Velvet, Sztar, Szexpláza.