Csősz Boglárka meztelenül pucsít

Csősz Boglárka neve, de leginkább arca egyre ismertebb szerte Európában. A jelenleg Isztambulban élő modell hire londonba is eljutott. Az F&F angol divatház magyarországi 2009-es őszi-téli divatbemutatóján egyedüli magyar sztármodellként lép csütörtökön este a kifutóra.

A londoni F&F számos hazai híresség között mazsolázott az utóbbi hetekben. Végül a tökéletes adottságú Gaultier modell Boglárka mellett döntött. „A napjaim, heteim nagyon zsúfoltak Törökországban: meghallgatások, fotózás, modell munkák.

A britt felkérésre azonnal igent mondtam, miután egy másik szintén angol cégnek a reklámarca vagyok. Előre látom, hogy fárasztó lesz ez a hét, hiszen csupán az F&F-es divatbemutatóra érkezem haza, másnak pedig már repülök is vissza a legelső géppel.” – mondta Bogi. „A bemutatóról annyit tudok, hogy az európai turné első állomása Budapest, azaz itt lesz látható először a kollkeció, a látványterveket már megnéztem és bavallom még az én lélegzetem is elakadt, hiszen monumetális kifutó és szemkápráztató show készül.”
[BabesSzexképek]

Vélemény, hozzászólás?