Dildóval izgatja partnere prosztatáját Lingurár Éva

Erezetes dupla dildóval izgatja a férfi prosztatáját Lingurár Éva, miközben szájjal és a vaginájával kényezteti. A prosztata izgatásáról, masszírozásáról itt tájékozódhatsz. A prosztata a férfiak G-pontjaként is ismert, stimulálása, masszírozása számtalan férfi számára óriási szexuális élmény, sokan vannak azonban, akiknek kellemetlen, sokszor fájdalmas az anális stimulus. Mielőtt beszámolnék ismerőseim G-pont-tapasztalatairól, nézzük, mi mindent kell tudni a prosztatáról!
A dülmirigy néven is ismert pont a húgyhólyag és a végbél között helyezkedik el, átmérője 3-3,5 cm, a végbél has felőli oldalán, a végbélnyílás fölött 6-8 centiméterre könnyen kitapintható. A prosztata izgalom hatására tejszerű folyadékot termel, ami a húgycsövön keresztül távozik, és ez a váladék az ondóba is bekerül.

lingurar-eva-szexshop-dildoval-pasit-dug

A prosztata izgatása ujjal vagy segédeszközzel a legegyszerűbb, masszázskor mindenképp érdemes síkosítót használni, a végbél,  a hüvellyel ellentétben ugyanis nem nedvesedik. Számtalan férfi, önkielégítések alkalmával, maga oldja meg G-pontja izgatását, amihez legtöbbször valamilyen keskeny átmérőjű vibrátort vagy dildót használ, míg a párban élők általában az ujjazás mellett döntenek. Mindegy, ki melyik technikát választja, az óvatosság és a higiénia legyen az első. Alapszabály, hogy hosszú és éles körmöknek, az ápolatlan, fertőzött kéznek semmi keresnivalója nincs a területen, csak fertőzés, sérülés lesz a vége.
Voltak férfiak, akiknek kicsit durva volt a téma, idegenkednek az anális szextől, ami egyáltalán nem azt jelenti, hogy szexuálisan korlátozottak lennének, szex során egyszerűen csak addig mennek el, amíg nekik az jó.
Természetesen létezik olyan felállás is, amikor az egyik fél szeretné, a másik nem. Ebben az esetben a két ember szexuális diplomáciáján múlik, megkeresik-e az arany középutat, vagy az egyik fél lemond a másik miatt.
– Nekem a barátnőm soha nem menne bele abba, hogy análisan kielégítsen. De nem is nyaggatom, nincs annál rosszabb, amikor egy nő fintorog szex közben. Márpedig ez a fenékdolog azért elég necces dolog – mondta egy tagunk. A témában megkerülhetetlenek azok, akik titokban, a barátnők vibrátorával kényeztetik magukat.
– Én a csajom vibrijét szoktam használni, de csak önkielégítéskor. Azt hiszem, neki nem nagyon jönne be a dolog. Simán lemelegezne…
A Szexpláza.hu online szexshop, bőséges dildó választékából egy kétvégű dildót választott a pornó jelenethez Lingurár Éva. Dildóval izgatja partnere prosztatáját Lingurár Évi magyar lány. A bemutató anyagot Szexpláza tagok nézhetik meg itt, a teljes pornós tartalmat és videómegoszót tagság kiváltása után ittt lehet megtekinteni.