Dubajozik, dubajozás – magyar kurvák arabokkal dugnak

Kelet-európai nő, külföldi munka (jellemzően időszakos modell-megbízatás) címén, hazáján kívül üzletszerűen kéjeleg, prostituáltként dolgozik.
A szó a közel-keleti Dubaj városának nevéből ered, amely jelenleg – Németország, Olaszország és az angolszáz országok szerepét részben átvéve – a magyar luxusprostituáltak kedvelt célpontja.
Dubajozni jó, de legalábbis kifizetődő. Még akkor is így van ez, ha vélemények megoszlanak arról, mit is takar ez a fogalom. Dubairól nemrégiben még elegendő volt annyit tudni, hogy egy tisztes arab ország, ugyancsak tisztes egy főre eső jövedelemmel, mely utóbbi főként az olaj eladásából származik. Ezért aztán én, sok honfitársammal ellentétben, soha nem voltam képes felhőtlenül örülni a Dubai gazdaságáról érkező híreknek. Nem voltam hajlandó hasra esni attól, hogy ott még a takarítónő is Mercivel jár, hogy fedett sípályák szórakoztatják az unatkozó sejkeket és úgy általában mindenkinek akkora vagyona van, hogy azzal még a legszegényebb dubai polgár is lazán bekerülhetne idehaza a TOP 100-as listára.
Ha ezeket a képeket látom, nekem mindig az jut az eszembe, hogy ettől olyan drága idehaza és a világ legtöbb táján a benzin – és már nem is tudok annyira örülni annak, hogy vannak, akik plusz negyven fokban is hódolhatnak a sízés örömeinek.
Persze, más örömök is várnak a sejkekre Dubaiban, nem is akármilyenek: dubajozásnak hívják újabban idehaza azt a nyomdafestéket tűrően csak nehezen körülírható tevékenységet, amit mostanság egyes magyar celeb és nem celeb lányok ebben az igen gazdag arab országban művelnek.
Arról van szó, hogy ezek a decens, halk szavú, és vastag pénztárcával rendelkező arab urak nemcsak arra jöttek rá, hogy a magyar lányok szépek, hanem arra is, hogy sokan közülük némi készpénz ellenében még dubajozni is hajlandók. Hogy mi a dubajozás, arról leginkább csak sejtéseink lehetnek, valószínű, hogy egyszerűen csak dugásról van szó. Személyes tapasztalat híján az érintettek beszámolóira vagyunk kénytelenek hagyatkozni, legutóbb például Voksán Virágéra, akiről szintén elterjedt, hogy dubajozott.
Aki most holmi pikáns, netán vérforralóan erotikus történetre számít, annak csalódást kell okoznunk. A mindennapi betevőt modellkedésből és diszkózásból előteremtő Voksán Virág ugyan hallott már arról, hogy vannak lányok, akik heti egy-kétmillióért mindenre kaphatók, ám ő nem tartozik közéjük. Voksán Virág, Dj Flower idáig mindössze egyszer járt Dubaiban, de nem a decens arabok meghívására, hanem a barátjával. Hogy közben odakint kettesben dubajoztak-e, vagy sem, az maradjon az ő édes titkuk – nekem vannak sejtéseim ezzel kapcsolatban, de ettől most tisztelettel megkímélném az olvasót.
Molnár Nagy Ő Anikó is volt kint Dubaiban, ő még pénzt is kapott, mintegy kétmillió forintot egy hétre, de mint mondta, ezért az összegért elég volt szépnek és kedvesnek lennie, szexelnie nem kellett senkivel sem.
Úgyhogy érdekes dolog ez a dubajozás: akiket idáig a riporterek megkérdeztek, egytől egyig tagadták, hogy nekik szexelniük kellett volna Dubaiban, bár, becsületükre legyen mondva, mindegyik celeb lány hallott már arról, hogy mások – nem ők – pénzért szexelnek Dubaiban.
Ha mindez igaz, akkor nagy valószínűséggel a következő szokott történni Dubaiban, dubajozás közben: vannak ezek a decens és finom arab urak, akik olyannyira tele vannak pénzzel, hogy egy alapos, de legalábbis kiadós beszélgetésért még a magyar zseb számára jelentősnek látszó összeget is örömmel hajlandók kifizetni.
A magyar celeb lányok pedig, tudjuk, jó pénzért szinte mindenre hajlandók. Még arra is, hogy miközben a középkori magyar költészet legjobb alkotásairól beszélgessenek az arab urakkal – néhány napot eltöltsenek ebben a szép, és minden tekintetben szexmentes országban.
Ez hát az igazság tisztelt hölgyeim és uraim a dubajozással kapcsolatban: aki nem hiszi, járjon utána! Forrás: Szlengblog, Metropol, Olimpiq

Vélemény, hozzászólás?