Dundika, Hornyák Hajnalka meztelen kivan a pinája

Véget ért egy álomházasság! Dundika (27), azaz Szentiványi Hajnalka és férje, Szentiványi László (35) már régen beadta a válókeresetet, mesebeli körülmények között tartott frigyük nem érte meg harmadik évfordulóját. Pedig mennyien irigyelték a boldog párt és főleg Lacit, akinek sikerült elnyernie az ország egyik legszexisebb lányának szerelmét! Most Majka kurogatja a csajt.
Dundit nem motiválja annyira az újabb esküvő. Az egykori playmate tudta, hogy Majka az elfoglaltságai miatt nem tud majd annyi időt tölteni a családdal, mint amennyit szeretne.

– Sok édesanyához képest nekem még így is könnyebb valamilyen szinten, mert nem kell dolgoznom, hiszen Peti mindent előteremt számunkra. És van egy bébiszitterünk is, aki egy héten kétszer-háromszor átjön, és amíg ő vigyáz a gyerekre, én ki tudom pihenni magam – meséli a hot! magazinnak Dundika, aki elismeri: a terhessége elején nem gondolta volna, hogy ilyen nehéz lesz majd édesanyának lenni.
– Le a kalappal édesanyám előtt! Nem is értem, annak idején, hogy bírt el egyszerre két gyerekkel. Szerintem nagyon nehéz édesanyának lenni, de ezt nem panaszként mondom. Bár a kisfiunk még csak tizenkilenc hónapos, már most nagyon akaratos: tudja, hogy mit szeretne – nekem viszont olykor meg kell szabnom a határokat – magyarázza Dundika.

 Dundika szex, erotika, bulvár: Dundika, Hornyák Hajni fénykorában – Hornyák Hajnalka képek – Dundika Hornyák  Hajnalka – Dundika is nyomul a VB kapcsán – Dundika, Hornyák Hajnalka meztelen – Dundika pénzért szexelne – Dundika és a kéjlepedő – Dundika vajon elélvezett a lovon? – Dundika és huga a pinák retusálva – Benkő farka megmoccant Dundikára – CKM naptáron meztelenkednek a magyar lányok – Dundikátt dugnád 100 ezerért.