Félsz bemenni egy szexshopba?

Félek bemenni egy szexshopba? Legyünk őszinték. Senki sem kényszeríthet arra, hogy szexboltba menjen.
Te döntöd el, hogy mi a fontosabb számodra: a kérdéseid vagy problémáid megoldása, a kíváncsiságod kielégítése, a kedvedben akarsz járni magadnak vagy a partnerednek, vagy mit gondolnak rólad a körülötted lévő emberek.
Ha a félelem megbilincseli a kezét és a lábát, akkor van megoldás – online áruházak, de ezt megelőzően még mindig meg kell néznie a szex bloggerek véleményét, mivel sokan vannak. Nos, meg kell értenie, hogy egy online áruházban valószínűleg nem kap átfogó tanácsot, és nem lesz képes megérinteni az anyagmintákat, vagy megismerni a különböző funkcionális finomságokat.

– Szexshop online rendelés: Ha az online szexshop webáruházból megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
Szexshop személyes vásárlás Budapesten: Ha személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert minden van készleten! A cím Szexshop Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Mint valaki, aki még mindig részmunkaidőben dolgozik egy szexboltban, elmondok neked néhány dolgot, amelyek kissé enyhíthetik a félelmeidet.

1. Manapság annyira különböző emberek jönnek a szexboltokba, 18 éves kortól végtelenig, ezért győződjön meg róla, hogy nem fogja meglepni az eladókat vagy a körülötted lévő embereket, csak akkor, ha 18 évesnél fiatalabb vagy – sajnos nem lesz megengedett, meg kell várnia, amíg nagykorú lesz.

2. Félelem a szexbolt eladóitól. Képzeld el, megtörténik. De van megoldás erre a félelemre: mivel Magyarországon a szexuális játékok és a szexboltok témája csak fejlődik, és nincs lehetősége nyílt reklámozásra, akkor minden alkalmazott nagyon jó tanácsadó, és nem csak pénztáros – függetlenül attól, hogy tiszteletre méltó korú személyről van-e szó (higgy nekem, tapasztalata segít kiválasztani egy jó játékot), legyen szó informális megjelenésű fiatalemberről vagy lányról (itt még hűvösebb – nyitottságuk és kísérletszomjúságuk, Olyan sok árnyalatot és érdekes trükköt fognak mondani, hogy elfelejti a félelmeit).

Feleségem, hogy vigyem el szexboltba? A feleségedet szexboltba vinni egy nagyon személyes döntés, és nincs egyetlen helyes válasz sem. Minden párkapcsolat más, és ami az egyik pár számára működik, az a másik számára nem feltétlenül lesz jó.

Miért lehet jó ötlet barátnőt vinni szexözletbe?
– Közös élmény: Egy új dolog kipróbálása együtt erősítheti a köteléket és új élményeket nyújthat a kapcsolatban.
– Kommunikáció: Nyíltan beszélhettek a szexualitásról és a vágyaitokról, ami mélyítheti a megértést egymás iránt.
– Kísérletezés: Ha szeretnétek új dolgokat kipróbálni a szexuális életben, az intim üzletben számos eszköz és játék áll rendelkezésre.
– Problémák megoldása: Ha bármilyen problémátok van a szexuális életben, szakértő tanácsot kaphattok és termékeket találhattok, amelyek segíthetnek.

Miért lehet aggályos? Kényelmetlenség: Lehet, hogy a feleséged vagy bartánőd kényelmetlenül érzi magát egy ilyen környezetben, különösen, ha még soha nem járt szexboltban. Ha úgy érzi, hogy nyomás alatt van, hogy vegyen valamit, az negatív hatással lehet a kapcsolatukra. Lehetnek eltérő elvárásaitok, ami feszültséget okozhat.
Bizonytalanság, ha a kapcsolatukban egyéb problémák vannak, a szexboltba való látogatás nem fogja megoldani azokat.

Mit érdemes figyelembe venni a döntéshozatalnál? Beszéljétek meg: A legfontosabb, hogy őszintén beszéljetek egymással arról, hogy mit szeretnétek és mit vártok egy ilyen látogatástól.
Legyenek reális elvárásaid: Ne gondolj arra, hogy egy szexboltba való látogatás meg fogja oldani minden problémátokat. Menjetek együtt, ha úgy döntenek, hogy elmennek, menjenek együtt, és támogassák egymást.
Legyenek nyitottak: Legyenek nyitottak új élményekre és ötletekre, de ne érezzék kötelezve magukat semmire.

Ha úgy érzed, hogy a partnered vagy feleséged nem lenne nyitott erre, akkor jobb, ha erről a tervről lemondasz. Egy kényszerített látogatás csak rossz érzéseket szülhet. A legfontosabb, hogy a kapcsolatukban az intimitás és a nyitottság legyen jelen, és ezt nem feltétlenül egy szexboltban kell keresni.

Vásároljon vibrátort egy szexboltban!. A legkellemesebb áron. Mélyebben és magabiztosabban dönts arról, hogy melyik vibrátort vásárolod meg szexboltunkban!
“Rögtön szeretném elmondani, hogy a szexipar óriási léptekkel halad előre. Ez azt jelenti, hogy a szexuális játékok minősége és változatossága folyamatosan növekszik és javul. És hidd el, ez nem egy klisés banális kifejezés. Például tudtad, hogy már vannak játékkészletek a távoli szexhez? Vagyis Ön és partnere különböző városokban vannak, ugyanakkor nagyon-nagyon csodálatos utánzata lehet a szexnek! És ez már nem csak maszturbáció vagy akár csak virtuális szex – ez a szexuális élvezet világának jövője. Csak azt akarom mondani, hogy a vibrátorok folyamatosan javulnak és fejlődnek.”

Különbség van a drága és az olcsó vibrátorok között. És még ennél is több – elengedhetetlen és kézzelfogható. Végül azonban természetesen el kell kezdeni a költségvetésből, amelyet készen áll a szexuális játék megvásárlására. Még egy olcsó vibrátor is képes lesz megadni azt a nagyon kellemes és édes örömöt, amelyért a dédelgetett szexuális játék megvásárlását vállalják. Szeresd magad és vásárolj kiváló minőségű vibrátorokat az INTIM CENTER szexboltban.

3. Az előző pont folytatásaként a magyarországi szexboltok különböznek a külföldiektől. Szexboltjainkban a tanácsadókat nem csak arra tanítják, hogy átverjék az árut és számolják a változást (külföldön ez a helyzet, mert a szexboltok olyanok, mint a szupermarketek – az emberek nyugodtan jönnek be, kiválasztják, amire szükségük van, habozás nélkül távoznak). Oroszországban a szexbolt tanácsadójának teljes mértékben azonosítania kell a vevő igényeit, kapcsolatot kell létesítenie a kényelmes kommunikáció érdekében, és ki kell választania a játékokat és tulajdonságokat, hogy az ember vissza akarjon térni a boltba, hogy csak kellemes érzelmei legyenek.

4. Félsz, hogy eladják neked a legdrágább dolgot? Szerezd meg, a jó minőségű, high-tech funkciókkal rendelkező szexuális játékok nem kerülhetnek 3 fillérbe, így a tanácsadó javasolja a legjobbat az Ön számára. De ha nyíltan beszél érdekeiről és költségvetéséről, akkor a tanácsadó számára könnyebb lesz megtalálni az Önnek megfelelő játékot mind az ár, mind az egyéb jellemzők tekintetében.
Remélem, hogy legalább egy kicsit tudtam segíteni.

Képzeld el, hogy egy szokásos üzletbe mész. Sőt, valójában ez egy bolt, de különleges áruk.
Ne feledje részletesen, hogyan megy a boltba. Vigyél magaddal pénzt, táskát vagy táskát. És menjünk!

A lényeg az, hogy először jöjjön be, és tetszeni fog. Természetesen jobb, ha nem egyedül, hanem párban. Talán lesz egy eladónő, aki mindent leír oly módon, hogy megvásárolja a bolt felét. A középkor csak ezekbe az üzletekbe megy.

Természetesen magával vihet egy barátot, vagy éjszaka odamehet, vagy más módszereket is használhat. De használhat internetes szolgáltatásokat. Ilyen helyzetekben sok szexboltnak van saját online áruháza. Az emberek félelem nélkül megnézhetik a nekik tetsző termékeket. Névtelenül rendeljen dolgokat azonnal otthon, felesleges üzletekbe utazás nélkül. És általában a választék nagyobb. Ezt a boltot használom, sok előnyt találok benne magamnak.
By the way, próbáljon meg rendelni valamit egy intim üzletből online, várja meg, amíg a vásárlások megérkeznek, használja őket. Ahogy a gyakorlat azt mutatja, ezt követően a valódi boltba való belépés félelme önmagában eltűnik. Csak előnyök, durván szólva

Teljesen érthető, hogy félsz bemenni egy szexshopba. Ez egy olyan hely, ahol sokan érzik magukat kényelmetlenül, különösen, ha először mennek oda. A félelem teljesen természetes reakció lehet, hiszen ez egy olyan téma, ami még mindig tabunak számít sok társadalomban.

Íme néhány dolog, ami segíthet leküzdeni a félelmed

Ne aggódj, nem vagy egyedül: Sokan vannak, akik hasonló érzésekkel küzdenek. Az intim üzletek pont azért vannak, hogy segítsenek az embereknek ezeket a kérdéseket diszkréten és biztonságosan kezelni.
Válassz egy barátságosnak tűnő üzletet: Keress olyan üzletet, ahol barátságos a légkör, és ahol diszkréten tudsz vásárolni.
Menj egy barátoddal/barátnőddel: Ha jobban érzed magad valakivel, vidd magaddal egy barátod vagy barátnőd.
Készülj fel: Mielőtt bemész, gondolkozz el, hogy pontosan mit szeretnél vásárolni. Ez segíthet abban, hogy céltudatosabb legyél és gyorsabban elintézd a dolgod.
Beszélj el a problémáidról: Ha bármilyen kérdésed van, ne félj megkérdezni az eladót. Ők azért vannak, hogy segítsenek.
Miért jó mégis bepróbálni?

Széles választék: Az intim üzletekben sokkal szélesebb választék áll rendelkezésre, mint amire a drogériákban vagy más boltokban számíthatnál.
Szakértői tanácsadás: Az eladók segíthetnek a megfelelő termék kiválasztásában, és felvilágosítást adhatnak a használatával kapcsolatban.
Diszkréció: Az intim üzletekben teljes diszkrécióban vásárolhatsz.
Biztonság: A legtöbb intim üzletben minőségi termékeket árulnak, amelyek biztonságosak a használatra.
Ne feledd, hogy a szexuális egészség és a kielégülés fontos része az életnek. Az intim üzletek látogatása egy lépés lehet afelé, hogy jobban megismerd saját magad és a partnered igényeit.