Fétis szexet kedvelő barátnő

A fetisiszta lányt szeretnél? Ha Te nekiállsz a neten fétis szexet kedvelő lányt keresni és mondjuk irtó nagy mázlista vagy és találsz egyet, mi a garancia arra, hogy a csaj nőként is bejön neked? Mi van ha természete nem kellemes, nem tudja és még csak nem is hajlandó megpróbálni megsütni a kedvenc süteményedet és még a csípője sem kedvedre való. Akkor bizony bukta van. Nos e helyett vagy egy nagyszerű és lényegében sokkal egyszerűbb módszer: vegyél egy számodra vonzó, szimpatikus leányzót, akivel el tudod képzelni, hogy kapcsolatra lépj, aztán könnyed, incselkedő beszélgetéssel fedezd fel, mennyire nyitott, s ha az, akkor nyert ügyed van. Példaként az izgató és perverzSM pornóképeket és a fétis latexet tudom felhozni, nekem abban van tapasztalatom. De nincs az a nő aki ne akarna dögös, szexis lenni! Ki ne olvasta a Szürke ötven árnyalatát, és ismerte meg az anális eszközök, kötözéshez fém és plüss bilincsek és más kötöző szexcuccok, különféle maszkok, mellcsipeszek, fenyítéshez paskolók és egyéb szadómazó dolgokat?

fetis-baratno

A példa vagyok. Megismertem a pasit. Randiztunk párszor, felkeltette az érdeklődésem. Kb. a harmadik vagy talán a negyedik randi után coming out-olt. Lassan és finoman, nem egyszerre zúdított rám mindent. Annak ugyanis megvan az a veszélye, hogy a leányzó megijed és hátraarc. Nem, fogalmazzunk inkább úgy, hogy ez iránt is felkeltette az érdeklődésemet. Képeket küldött nekem, elképesztően csinos, szexis latex ruhás lányokról. Naná, hogy én is ilyen akartam lenni azonnal! A nők túlnyomó többsége nem elégedett a testével. Ezzel, tudom, nem mondtam újat. De azzal talán igen, hogy latex viselésében megvan az a lehetőség, hogy olyan szexisnek, kívánatosnak érezze magát egy nő, ahogyan korábban még sohasem. Itt van az újdonság varázsa, itt van ez az elbűvölő anyag, ami feszül, fénylik, tapad és csillog és valami különös módon megváltoztatja az embert. És itt van a bilincselés gondolata és a férfi vágyó és rajongó tekintete, amiért egy nő gyakorlatilag bármit megtesz. Erről is mesélt nekem. Arról, hogy átváltoztat és ahogy átváltoztat… A teljes fétis cikket a Szexpláza blog bejegyzései közül itt olvashatod el.
További linkek fétis szex és bdsm szex témában: Fétis online sexshop választékából szadómazó S/M eszközök itt kaphatók. A szadómazó szex felkapott lett a Szürke 50 árnyalata óta. Magyar szex Brigitta és Balázs fetishszex pornója a Szexplázában. Ibolya mint domina és Zsolt BDSM pornó. Eliza és Szabolcs SM pornót forgatnak. Beszerzési tippek és S/M szadómazó szex kellékek beszerzése és használata pároknak. Szuper S/M és BDSM eszközök erőszakos vagy szerepjáték szexhez férfiaknak és nőknek. A pornográfia szerepe az erőszakos szex SM felállásban. Kötözd meg a ribancokat, és büntesd meg őket keményen. Bondage BDSM perverz szex és nemi képzelet. A férfi amikor ki van szolgáltatva femdom játékok dominával. A fétis szex perverzió vagy érdekes szerepjáték vagy abberáció?