Gallusz Niki pucér

Gallusz Nikolett a Madách Színház színésznője. Érzéki , kissé rekedtes hangját számtalan zenés darabban és a Club 54 együttes énekesnőjeként is hallhatjuk. Országos ismertségét a MediaMarkt reklámfilmjeinek köszönheti.
Gallusz Niki 1974. szeptember 11-én született.

Édesapja dzsessz-zongorista volt , édesanyja énekesnő. Niki hatéves koráig Kanadában élt. Amikor szülei elváltak édesapja Kanadában maradt , ő pedig édesanyjával Magyarországra költözött. Édesanyja hamarosan másodszor is férjhez ment egy diplomatához. Niki a tanulmányit külföldön folytatta. Egy évig egy szigorú katolikus leánygimnáziumba járt Japánban. A középiskola többi osztályát már Ausztráliában , egy művészeti gimnáziumban fejezte be.

gallusz_niki_ket_ferfival

A gimi után alternatív színházakban próbált szerencsét és megnyert egy énekversenyt is. Tanulni szeretett volna , de nem volt pénze , ösztöndíjra nem pályázhatott , így egy év után hazajött Magyarországra. Mivel lekéste a felvételit a musical szakra , a Madách Színház stúdiósa lett , majd Földessy Margitnál tanult. 1997-ben ismét megpróbálkozott a Színművészetivel és elsőre felvették. 2001-ben diplomázott és azóta a Madách Színház tagja… A teljes cikk fotókkal itt olvasható.