Gombos Edina terhes de meztelenül pózol

Gombos Edina a Best címlapján pózol, méghozzá nem is akárhogy, meztelen. Ja és terhes is és szexi pózokban mutogatja magát. Olyat is mondott a lapban, hogy: „Szerettem volna megajándékozni magunkat – persze leginkább Albertót – egy szexis, ugyanakkor a várandósság szépségét megörökítő fotóalbummal.

Gombos_Edina_pinaja

Olyan boldogok vagyunk még a betegségem ellenére is, de tudjuk, hogy pár hét múlva, a szüléssel véget ér ez a csodás állapot, és nem is ismétlődik meg, hiszen nem tervezünk további családbővítést.” Gombos Edinát egyébként egy kubai macsó ejtette teherbe. Régebben kitaláltak mindenféle faszságot és erőlködtek a celebségre, de most sikerült na!

  

Megalázták Balázsék a terhes Gombos Edinát! Sebestyén Balázséknak nem tetszett Gombos Edina pucér fotója, aki mellett több kispapa is kiállt. Sebestyén Balázs, Vadon Jani, és Rákóczi Feri tegnap reggel a Moorning Show-ban, egy ország füle hallatára beszélte ki a kismamát. A három műsorvezető azzal viccelődött, ők nagyon nem akarták volna így látni Gombos Edinát. A történteket az utolsó hónapos kismama nem kívánta kommentálni. Gombos Edina topless fotó itt, és Gombos Edina egy faszban ül kép itt, és análszex fotó itt.