Kéjjel kínozta a kurvákat a magyar banda

strici_kinozta_a_kurvakatMég a sötét középkor hóhérai is szörnyülködtek volna a magyar stricik kínzási módszereitől. Sz. Sándor 41 éves strici örökre tönkretette S. Piroska örömlányt. A kínzásoktól, amelyeket a prostitúcióra kényszerített élettársnak el kellett szenvednie, maradandó sérülései keletkeztek. A két nappal ezelőtt Zürichben bíróság elé állt négyfős stricibanda állati sorban tartott húsz magyar lányt.
– A sértettet Magyarországon vásárolta a vádlott. Amikor a nő nem akart Svájcba költözni, hogy pénzért árulja testét, Sz. Sándor autójával el akarta gázolni, majd félholtra verte. Ettől kezdve 3 éven át verte, kínozta és megalázta a nőt Sz. – avatta be a történet kezdetébe a bíróságot Silvia Steiner ügyész, aki 40 percig sorolta azokat a tetteket, amiért bíróság elé állt a négy vádlott, Sz. Sándor, K. Jenő, Sz. Gyula, és R. Antal.
Amikor egy nő nem volt hajlandó, vagy éppen jártányi ereje sem volt kiállni strihelni, jöttek a büntetések. Banánt, szafaládét, seprűnyelet, vécékefét, szivardobozt dugtak a nemi szervükbe. Ennél kevesebb is elég volt a büntetésre. Egyszer Sz. Sándor öngyújtógázt szívatott élettársával, amikor S. Piroska elbódult, megtiltotta neki, hogy levegőt vegyen, s ebbe kis híján belehalt a nő. A büntetés azért „járt”, mert a férfit fel merte ébreszteni délután ötkor azzal, hogy elkészült az étel, és jöjjön enni. Amikor azon kapták a lányokat, hogy gumi nélkül közösültek a kuncsaftokkal, kopaszra nyírták a fejüket, de még a szemöldöküket is leborotválták.
– A vádlott legalább két platinagolyót ültettetett a nemi szervébe, hogy az nagyobb legyen, majd rendszeresen, minden síkosítás nélkül análisan megerőszakolta a sértettet. A nő sikított fájdalmában, ez még inkább felizgatta Sz.-et – folytatta az ügyész, aki megemlítette azt az esetet is, amikor a vádlott bérelt lakásuk erkélyéről kilógatta a meztelen S. Piroskát. Mindezekre a vádlottak ügyvédei a második tárgyalási napon azt mondták, hogy csak a lányok agyszüleményei, egyikük ügyvédje még azt is kilátásba helyezte, hogy kártérítést kérjen, amiért védence ártatlanul ül előzetes letartóztatásban. A védők szerint az áldozatok mindent, ami velük történt, akartak, sőt kértek.
További kurva és futtató cikkek: Éjjeli lepkevadászat, bordélyvilág a régi időkben – Elrabolták és megerőszakolták Berlusconi prostiját – A kurvázós fószer – A galaci kurvák olcsóbban szopnak – Aleska Diamond felháborodott a pornós kurvázó publikáció miatt – Berlusconi egyik kurvája csoportszexről vallott – Erőszakos szex, perverz csajok megalázva – A kis lehúzós kurva Zahia Dehar, bajba keveri Ribéryt

Vélemény, hozzászólás?