Kelemen Anna jó híre megsérült

kelemen-anna-szexKelemen Anna bekeményít. A dúskeblű szöszi megelégelte, hogy a bulvársajtó valótlanságokat állít róla, ezért Justitiához, az Igazság jövőbelátó istennőjéhez fordult segítségért. Anna hamarosan bíróság elé állítja rágalmazóit, rögtön két lapot is beperelt.
– Rágalmaznak, magyarán hazudoznak össze-vissza, bőségesen kimerítik a szabadságjogokat, a személyiségjogaimat, hogy én miből élek, kivel élek, hol élek, a kutyámat beleértve.
A vád: a jó hírnév, az emberi méltóság és a magántitok megsértése. A beperelt lapok azt boncolgatták, hogy Anna nyálkahártyája a kábítószer miatt kilyukadt, ezért meg kellett műteni. Az egyik újság pedig az egykori nyuszilány anyagi hátterét is megpróbálta feltárni.
– Gyakorlatilag leörömlányoznak engem, konkrétan összegekkel, azzal, hogy én azt vállaltam, hogy egy anyagias lány vagyok, azzal még nem azt mondtam, hogy hú basszus, én mekkora egy ribanc vagyok, és most akkor ilyeneket írjanak.
Anna azt elismeri, hogy egykor a kábítószer rabja volt. De ennek már vége, hiszen új életet kezdett.
– Ez egy nagyon régi, lezárt dolog, hogy én egészen régen, egy, mondjuk tavaly, ami nem volt olyan nagyon régen, valóban fogyasztottam kokaint. De nem azért lyukadt ki az orrom. Ilyet nem állíthatunk.
A bombázó egyszer és mindenkorra le akarja állítani az őt érő támadásokat, ezért a Reflektor kamerája előtt tisztázta három hosszú év sérelmeit.
– Nem vagyok örömlány, nem gyilkos a kutyám, nem kokainozom, és nem volt orrműtétem. És hogyha szórakoztok velem, akkor ide kerültök ti is!
Ügyvédje szerint még idén elkezdődnek a tárgyalások, mostantól tehát Annácska helyét egy teljesen más Kelemen Anna veheti át. És hogy hogyan néz ki a bulvármaca mögötti emberi lény? A témáról videó itt látható