Kelemen Anna szextitkai

Kelemen Anna 1980. január 15.-én született. Mielőtt még nem ment bele a celebségbe, mindent megtett hogy sikeres legyen. Ebből is adódik hogy szeretek kockáztatni. Imádja ha fotózzák, szereti viszont látni magát egy-egy fotón. Most szextitkairól akar könyvet írni, és egy kis pénzt keresni vele. Szepesi Niki feltárcsázta: vigyázzon, azok a férfiak, akik most a kar­rierjüket, családi békéjüket látják veszélyben, sok mindenre képesek. S lám, Kelemen Annát máris hívta egy ismeretlen férfi. Fenyegetően mondta: jól gondolja meg, mit ír!

kelemen-anna-felmeztelen

Tudta, ha nyilvánosságra kerül, hogy erotikus életregényt ír, atrocitások érhetik. Hónapok óta készült arra, mit tegyen, ha valaki megpróbálná megfenyegetni – kedden reggel azonban minden tervét elfelejtette…
A Bors elsőként írta meg kedden: Kelemen Anna kiteregeti a szextitkait. Könyvének ajánlója alapján olimpiai bajnok, bundázó focista, műsor­vezető és ismert politikus is retteghet a kötet megjelenésétől. Anna telefonja meg is csörrent.
– Jól gondold meg! Kérlek! – mondta fenyegetően a telefonomba egy férfihang, azon a számon, amit a hirdetéshez használtam. – Megrémültem, nem tagadom. Nem sokkal később újabb ismeretlen számról érkezett hívás, a gyomrom is görcsbe rándult. De most Szepesi Niki hívott, róla már hallottam a könyvei kapcsán. Megosztotta velem a tapasztalatait, és ha csak a felét kell átélnem annak, amit ő, már az is sok lesz. Megbeszéltük, találkozunk majd – tette hozzá a Borsonline oldalnak.
Szkeptikus vagyok, hogy lesz-e valaha igazi magyar botránykönyv, a volt prostituált mindenesetre azt ígéri, le fogja leplezni, kik voltak a kuncsaftjai kurva korában, amikor 30 napig óránként 100 ezerért szolgálta az elitet…
Kelemen Anna cikkek, szex, pornó: Kelemen Anna nem faszon, rúdon vonaglik már – Kelemen Anna pornózik videó itt – Kelemen Anna gecivel híresült el – Kelemen Anna jó híre megsérült – Rendőrök keresik Kelemen Annát – Kelemen Anna és Erős Melinda (Delhusa Gjon ex élettársa, Grigorescu Andrea anyja) gruppenszex videó – Kelemen Anna seggbe dugva – Kannácska szex – Kelemen Anna érett asszony lett – Kelemen Anna átbaszta Hajdú Pétert – Kelemen Anna jó híre megsérült – Rendőrök keresik Kelemen Annát – Kelemen Anna pornóvideók letöltése – Kelemen Anna exceleb Kelly Lennox néven pornózik – Kelemen Anna backstage videó – Kelemen Anna nem szereti az arcán a a gecit – Kelemen Anna újra seggbe kúrva 2010 pornó – Kelemen Anna újra pornózik videó – Kelemen Anna Kelly Lenox néven újra pornózik – Kelemen Anna végbélnyílása.