Kertész Veronika VV5 – VV Vera casting szexvideója

Kertész Veronika, RTL-es  neve a Való világban VV Vera, mostanra már pornós Vera casting szexvideója amiben leszopja az operatőr nagy faszát, és a geci elönti a száját és arcát:

VV Vera komoly párkapcsolatban él. Legalábbis ezt állítja néhány hónapos kapcsolatról a VV5 tengermély érzésű érzésű lánya. VV Vera nagyon komolynak gondolja kapcsolatát azzal az úriemberrel, akinek jelenleg helyet adott a szívében. Ugyanakkor úgy véli, hogy az érzések még nem jutottak el arra a szintre, hogy közös fedél alá bútorozzanak.

Az érzékeny lelkű lány szerint a férfi még nem biztos annyira érzéseiben, így nem szeretné a nyilvánosság számára felfedi kilétét. Elmondása szerint heti két-három alkalommal találkoznak, ám ezek a randevúk mindig felejthetetlenre sikerülnek.
Vera pár szót azonban mégis nyilatkozott párjáról. A férfi üzletemberként tevékenykedik a mindennapokban mely sok idejét köti le, így amikor lehetőségük nyílik találkozni, akkor általában Vera ugrik át hozzá. A lány nem tagadja, hogy a férfi sokkal jobb anyagi körülmények között él, ám ez semmilyen szinten nem befolyásolja őt, sőt egyenesen elzárkózik attól, hogy párja bármilyen szinten anyagilag segítse őt, annak ellenére, hogy sokszor küzd megélhetési gondokkal.
Vera úgy érzi, hogy még nem jött el annak az ideje, hogy kamerák elé álljanak, ám amint egy felsőbb szintre lép kapcsolatuk boldogan mutatja majd be a férfit a nyilvánosságnak.