Kiss Hegedűs Réka a szexi nővérke

Kiss Hegedűs Réka a szexi nővérke. Ez az utolsó szexi fotózása. Nővérke jelmezt egyébként az Intim Center Budapest sexshop üzletben lehet vásárolni, vagy az online szexshopban megrendelni. A szexi jelmezek választékát itt nézheted meg.

kis-hegedus-reka-noverke

Akik nem a fővárosban laknak, a Szexpláza szexshop fehérnemű kínálatából is rendelhetnek a szexben legikább hasznos szexi jelmezeket. További Kis-Hegedűs Réka cikkek: Kutyákkal egy ágyban a modellek – A Dubajozásnak állítólag vége – Magyar playmate lányok metelenkednek a Playboy oldalán a cikk  itt.
Kiss Hegedűs Réka születési idő 1977. 06. 04. születési hely Pécs, magasság 170 cm, súlya 50 kg, mellbősége 89 cm, derék 60 cm, csípő 89 cm. Élete:
Kis Hegedüs Réka Pécsen született,az ikrek jegyében.Elég nyüzsgő, sok mindenbe szereti magát kipróbálni.Érdeklődik a Divat világa iránt meg az üzlet világa után is.6 éve él Budapesten, de szívesen haza látogat Pécsre.

Kereskedelmi középiskolába majd a Kodolányi János Gimnáziumban járt.17 évesen nyitotta meg az első üzletét,ami egy szolárium volt.Pont a születésnapján,18 évesen megnyerte a „Duna Szépe” szépségversenyt.Ekkor már modellstúdiót vezetek itt, Pécsen. Modelltanfolyamokat tartott, ahol színpadi mozgást és koreográfiákat tanított.
Divatbemutatókat, fellépéseket szervezett. 20 éves nyitott egy szépségszalont,és beszállt a családi vállalkozásba.21 évesen Budapestre költözött.22 évesen Amerikába utazott egy évre, maga mögött hagyva mindent.Modellkedést négy évig szüneteltette.Ezután pár fotót készített magáról , és újra jöttek a felkérések.2004-ben harmadik helyezést ért el a „Playmate of the Year”. Azóta folyamatosan dolgozik modellként,itthon és külföldön egyaránt.Jövőjét üzleti életben képzeli el.Rengeteg terve van ezzel a jövővel , ami még megvalósításra vár.