Krasznai Tünde magánéletét kísérti a pornó

Krasznai Tünde magánéletét kísérti a pornó, nem csoda, hisz még a Szexplázában is pornózott a privát castingon. Krasznai Tündi, vagyis korábbi nevén Kolcsár Tünde életében először él egyedül.  Krasznai Tünde pornó munkák.
– Talán még nem jött el az életemben az az időszak, amikor lehorgonyozhatok valaki mellett, úgyhogy most a munkámra kell koncentrálnom. Érdekes, mielőtt szerepeltem volna az X-Faktorban, könnyen ment az ismerkedés, szinte lépten-nyomon belebotlottam valakibe, és nyomultak rám a férfiak.

Aztán ismertté váltam, beleértve a múltamat is, és minden megváltozott. Pedig én ugyanaz a nő vagyok, mint azelőtt, mégis bátortalanabbul állnak hozzám a férfiak – magyarázta a Vasárnapi Blikknek Tünde.

krasznai-tunde-jenny-noel-porno

– Korábban vagy párkapcsolatban éltem, vagy pedig a munkám nem engedte meg, hogy egyedül lakjam, ezért hatalmas dolognak tartom, hogy végre független vagyok. Jó érzés az önállóság. Ugyan kerekebbnek érezném az életem, ha lenne párkapcsolatom, de legalább így teljes erőbedobással magamra koncentrálhatok… A teljes cikk itt.

– Az emberek nem mernek beszélni arról, hogy számtalan lányt kényszerítenek szexmunkára, vagy a fiatalok gyakran elcsábulnak a könnyebb pénzkereseti lehetőség miatt. Pedig erről muszáj beszélni, mert sokakat érint; nehéz szabadulni a múlttól, és új életet kezdeni – jelentette ki Krasznai Tünde, aki már nem sajnálja, hogy feltárta sötét múltját, mert azóta rengeteg segítségkérő levelet kap.
– Sok olyan lánytól kaptam e-mailt, akik hasonló helyzetből szeretnének szabadulni, mint a pornózás. Azt mesélik, erőt adtam nekik a saját élettörténetemmel. Vannak, akik arra kérnek, meséljem el nekik, hogyan lehet nemet mondani az ilyesfajta lehetőségre, a sok-sok pénzre, vagy kilépni az egészből – magyarázta az énekesnő, aki éppen ezért érzi úgy, hogy szükség lenne prevenciós programra ezen a területen is… Pozsonyi Rita fotóját és a teljes cikket itt nézheted meg.

További cikkek és linkgyűjtemény a Krasznai Tünde pornó témában itt.