Legyél te is pornós, keress sok pénzt!

Legyél Te is pornós, jó sok pénzért! A jól ismert és közkedvelt pornósztárok közül több tucat lány magyar, egy jól sikerült művésznevet használ, de sokan vállalják a saját polgári nevüket is. A világ egyik legnagyobb amerikai pornófilm gyártó cégénél pedig a magyar lányok aránya többségben van! A drága elsõ osztályú amerikai, nyugat-európai pornófilmek majd mindegyikében visszaköszönnek hazánk lányai, erről bővebbens a nincsen pornó magyar nélkül cikkben.
Keresd magad gazdagra havi 1-2 napos filmforgatással! A forgatási napokon, a teljes ellátás és az utazási költségeid térítése mellett szórakozva, szexelve kereshetsz jelenetenként, eleinte 50-100.000.- Ft-ot kezdőként, vagy ha jól csinálod, akár még többet, akár 250.000,- Ft-ot!

legyel-pornos-sok-penzert

Igen, jól látod! Ha a válogatáson megfeleltél, lehetőséged nyílik arra, hogy amerikai piacra készülő erotikus ill. pornófilmben szerepelhess. Akár komoly karriert tudsz befutni ezzel. Gondold meg, a jelenlegi híres pornósztárok -Michelle Wild, Maya Gold, Cony Ferrara, csak hogy a magyarok közül említsek párat- is így kezdték: jelentkeztek egy szereplőválogatásra!
Ha a külsőd valamivel az átlagon felül van, és jó vagy a szexben, feltétlenül érdemes jelentkezned! Ez még nem garancia arra, hogy be is jutsz ilyen körökbe, de az esélyeid meglehetősen nagyok. 10 lányból kb. 7-8, 10 fiúból 2-3 az, akit beválasztanak a forgatásokra.
A 250.000 Ft/alkalom gyakorlott, bevállalós lányként könnyen elérhető, de 50-100.000.- Ft/jelenet (250-300$) a kezdő lányok átlagos fellépési díja, a fiúk ennek kb. 50-60%-át kapják. A nap során kb. 1 óra a tényleges munka, a többi a forgatás teendőivel, a sminkessel, étkezéssel és utazással telik. Ha pornózni szeretnél írj egy emailt ide ffmunka@gmail.com vagy olvass tovább, a legyél te is pornós cikk teljes egészében itt olvasható tovább!
Érdekesség, hogy a sex, szex, és pornó szóval kapcsolatban erre keresnek rá a legtöbben.