Levédette nevét a szexis kémnő

Az egyik orosz napilap szerint bejegyeztette nevét az orosz szabadalmi hivatalnál a szexis kémnőként emlegetett Anna Chapman. Az egyik legnagyobb példányszámú orosz újság, a Komszomolszkaja Pravda keddi száma szerint a 28 éves exügynök azért védette le a nevét, mert különböző termékeket akar piacra dobni.
A nőt kilenc társával együtt tavaly júliusban toloncolták haza az Egyesült Államokból kémkedés vádjával. Chapman – társaival ellentétben – azóta többször is megjelent a nyilvánosság előtt. Lenge öltözékben szerepelt egy férfimagazinban, rakétafellövésen vett részt a kazahsztáni Bajkonurban, decemberben egy népszerű beszélgetős műsornak adott interjút az orosz állami televízióban, januárban pedig az egyik orosz magántévé misztikus műsorában tűnt fel házigazdaként.
A Komszomolszkaja Pravda szerint a 28 éves nő a múlt héten jegyeztette be nevét a szabadalmi hivatalnál. Azt tervezi ugyanis, hogy Anna Chapman márkanéven kozmetikai cikkeket, ruhakollekciókat, órákat, vodkát, sört és gyümölcsleveket fog piacra dobni.
Anna Chapman szex, erotika, pornó: Pina és pezsgő, pucér az orosz kémnő – Zsíros állásokat kaptak a szexi kémkurvák – Felfedte bájait a szexkémnő Anna Chapman – Anna Chapman orosz kémnő Bond lányként pózol – Anna Chapman kémkurva után itt a dögös orosz hacker csaj – A szexi kémnő is elbúcsúzott az űrhajósoktól – Putyinnak tetszik Anna Chapman kémribanc – Lebukott az új szexkém – Szexiparra vált a kémkedő orosz rüfke Anna Chapman – Exférje eladta a lebukott orosz kémnő topless fotóit – Dögös maca a titkosügynök akit elkaptak el az amerikaiak

Vélemény, hozzászólás?