Magda naplója 2

Sokat gondolkodtam az Ildikóval és Tamással eltöltött estén. Annak ellenére, hogy fantasztikusan éreztem magam, elég nehezen tudtam feldolgozni a történteket. Voltak hasonló fantáziáim, néha erotikus álmaim is, de azt nehezen tudtam elfogadni, hogy ilyen könnyen, minden előzetes lelki felkészülés nélkül, képes voltam nemcsak ágyba bújni velük, hanem olyan dolgokra is, amelyektől előzőleg viszolyogtam, mint pl. az, hogy egy idegen férfi a számba élvezzen. Dilemmámat az a tény sem oldotta meg, hogy Ildikó nagyon normálisan és természetesen fogta fel a dolgot és elmondta, hogy örvend annak, hogy én voltam a harmadik személy, mivel megbízik bennem, és amúgy, már rég terveztek valami hasonlót Tamással, de nem találták meg a megfelelő partnert.
Egy kicsit romlottnak éreztem magam, megcsaltam a férjemet, méghozzá nem is akárhogy…és még ráadásul tetszett is…
Egy adott pillanatban már azon a pontom voltam, hogy lesz ami lesz, elmondom a páromnak az egész törénetet. Ildikó beszélt le rola, mintha megérezte volna, hogy mire készülök. -Nehogy eljárjon a pofid édesem, nem éri meg. Jol érezted magad és kész…. mi ebben a rossz…. nem kell mindent tudjon a férjed-mondta egy beszélgetés alkalmával.
– Semmi értelme kockára tenni a házasságodat, feltéve persze ha nem akarsz válni…Érezd jol magad, éld az életed és kész.
Végül is megfogadtam a tanácsát, és nem mondtam semmit a férjemnek.
Igaza volt a barátnőmnek, amit nem tud, az nem fáj.
Több mint egy hónap telt el az ominozus eset óta, lassan helyrerázódtam lelkileg is. Elfogadtam azt a tényt, hogy megtörtént, jó volt és kész, ez van. A férjem iránti érzelmeimet sem befolyásolta az a történés, mindenek ellenére szerettem a férjemet, és felizgatott a szeretkezés vele is, ellenben az orgazmusok intenzitása meg sem közelítette a Tamással átéltet.
Bár Ildikóval szinte naponta találkoztam, nem hozta szóba egy újabb hármas lehetőségét. Én nem kezdeményeztem, annak ellenére, hogy egyre gyakrabban fordult meg a fejemben, hogy jó volna találkozni velük hármasban.
Amint utólag kiderült, ők azt hitték, a, hogy nem tudtam megfelelő módon feldolgozni a történteket és nem forszírozták a találkozást. Ildikó azt mondta, hogy nem szerette volna ha emiatt megváltozik a barátságunk, ezért inkább nem hozta szóba a találkozás lehetőségét. Kellemetlenül éreztem magam, mert egy idő után rájöttem, hogy szeretnék találkozni velük, csak éppen nem tudtam, hogyan adjam a tudtukra, hogy mondjam el.
Végül egy beszélgetés során tisztáztunk mindent, Ildikó elmondta, hogy azért kerülte ezt a témát, mert nem akarta, hogy a barátságunk rovására menjen, én pedig elmondtam neki, hogy nincs semmi gond, a kezdeti pánikhangulatom elmult és örvendek, hoigy ilyen barátaim vannak. Persze finoman az értésére adtam, hogy nem bánnám ha lenne még hasonló találkozás. Nem kellett nagyon magyarázkodnom, barátnőm hamar megértette azt ami nehezemre esett kimondani. Nem erőltette a dolgokat, nem várta, hogy arra kérjem, szervezzünk még egy találkozást Tamással. Nagyon diplomatikusan adta a tudtomra, hogy minden rendben van, megértette miről van szó, és nem kell magyarázkodnom.
Férjem és lányom a férjem szüleihez készültek. Persze arról volt szó, hogy mind a hárman megyünk, de én szinte utolsó percen bejelentettem, hogy nem tudok velük menni, mivel egy kolléganőm arra kért, hogy cseréljek vele, vállaljam el az éjszakai műszakját. A férjemnek nem volt feltűnő, nem először fordult elő ilyen program változás, tudta, hogy az egészségügyben ez megszokott. Lányom és párom tehát péntek délután elmentek. Mondanom sem kell, hogy Ildikó barátnőm tudott a hétvégi “szabadságomról”.
Izgatottan készültem az estére, néhányszor elővettem majd elpakoltam, és újra elővettem a ruháimat, nehezen tudtam eldönteni, hogy mi lenne a legmegfelelőbb szerelés. Mint már annyiszor, most is Ildikó oldotta meg a problémát. Azt mondta legyek szexi.
A tükör előtt állva mustrálgattam magamat, próbáltam eldönteni, hogy megfelelően szexi-e a szerelésem. Fekete harisnya, fekete harisnyatartó, fekete áttetsző tanga, amit még a férjem sem látott rajtam. A tükör előtt forgolódva megállapítottam, hogy a fenekem azért lehetne kisebb, na és a melleim is feszesebbek…a pocakom… hm… hát bizony le kellene adni pár kilót. Magam előtt láttam az Ildikó filigrán alkatát, és azon gondolkodtam, hogy tudta ilyen jol megtartani a formáját…. méghozzá két évvel idősebb is, mint én.
Egy szintén fekete, vékony és nagyon rövid nyári ruha következett, ami alig takarta a fenekemet, melleim pedig szabadon himbálóztak a mély dekoltázsú ruhában. A magas tűsarkú cipő kiemelte lábaim formáját. Túlságosan szexi, túlságosan fiatalos, úgy éreztem nem illik egy 40-es nőhöz. Ha jobban lehajolok, kilátszik a fenekem, így nem lehet kimenni az utcára…na meg ugy himbálóznak a melleim, melltartó nélkül… nem nem, így nem lehet elmenni itthonról. Sajnálkoztam egy kicsit, talán mert engem is izgatott ez a kihívó öltözet, de végül eldöntöttem, hogy átöltözöm.
Már épp levetkőzni készültem, amikor csengettek az ajtón. Egy pillanatig azon tűnődtem, hogy mennyire jó ötlet így felöltözve ajtót nyitni, ki tudja ki az, lehet hogy épp valamelyik szomszéd. A csengő ismét megszólalt, türelmetlenül berregett. Kimentem az ajtóhoz és kinéztem a kukucskálón. Ildikó barátnőm állt az ajtóban és türelmetlenül nyomta a csengőt. Nem számítottam rá, mivel úgy egyeztünk meg, hogy Tamásnál találkozunk. Kinyitottam az ajtót, Ildikó belépett az előszobába és köszönés helyett megkérdezte, kész vagy? Majd végignézett rajtam és cinkos mosoly jelent meg az arcán – huha, ez igen, te tényleg nagyon szexi vagy, Tamás meg fog őrülni érted.
– Épp át akartam öltözni, mert úgy gondoltam, hogy…
– Nem kell átöltözz, tökéletes így – fojtotta belem a szót
– Gyere, menjünk – sietetett a barátnőm.
Az átöltözés elmaradt, épp csak annyi időt hagyott nekem, hogy még egyszer a tükörbe pillanthattam, azzal már indultunk is.
Közben végignéztem Ildikón is, testhez álló szűk ruha, tűsarkú cipő… mintha összebeszéltünk volna.
Tamás már várt minket, megcsókolt mind a kettőnket, megjegyezte, hogy milyen jól nézünk ki, majd betessékelt a nappaliban.
Izgatott és talán kissé ideges is voltam. Egy pillanatig ismét átvillant a gondolataimon, hogy talán mégsem kellett volna eljönnöm. Szerencsére hamar elmúlt a bizonytalanságom, aminek már csak ezért is örvendtem, mert tudtam, hogy akartam ezt a találkozást és nem szerettem volna nevetségessé válni előttük, azzal, hogy ismét lelkizek. Az Ildikó szavai jutottak eszembe-kefélni is, nagyokat élvezni is és közben lelkizni, a legnagyobb marhaság, ugyhogy édesem, élvezd amíg még van libidód.
Látva a Tamás mohó tekintetét, ahogyan végignézett rajtunk, bizonytalanságomat egyre inkább izgalom váltotta fel. Tekintetem egyre gyakrabban vándorolt a Tamás nadrágjára. A kitüremkedés azt jelezte, hogy a férfi fantáziája is elszabadult.
Arra számítottam, hogy szóba kerül a múltkori eset és a dilemmám, de tévedtem, Tamás nem hozta szóba, feltételeztem, hogy Ildikóval már letárgyalták a dolgokat. Örvendtem, hogy nem kellett magyarázkodnom.
A beszélgetés semleges témával indult, majd a Tamás válása került szóba. Megtudtam, hogy 3 éve él külön a feleségétől és a héten járt le a válóper.
Kíváncsi voltam, hogyan fog indulni a parti, ki lesz a kezdeményező. Fogadni mertem volna, hogy Ildikó lesz az aki az első lépést megteszi. Abban biztos voltam, hogy nem tölem várják az első lépést. Nem is nagyon hiszem, hogy képes lettem volna rá, annak ellenére, hogy már éreztem az izgalmat, ami lassan körbejárta az egész testemet.
Meglepetésemre nem a barátnőm volt az, aki megtette az első lépést, hanem Tamás. Megkérdezte, hogy volna-e kedvünk játszani, majd a választ meg sem várva elővett egy pakli magyar kártyát. Meglepetten néztem rá, de látva az Ildikó cinkos mosolyát, sejtettem, hogy nem kártyapartira hívtak ide.
A játék egyszerű volt, Tamás osztott, majd mindenki kapott egy lapot. Akinek a legkisebb lap jutott, levetett magáról egy ruhadarabot. Első hallásra picit tinisnek tünt, de ugyanakkor izgatónak is. Ellenkezés nélkül belementem a játékba, érdekes érzés keritett a hatalmába, ugy éreztem magam, mintha tizenéves csaj lennék, annak ellenére, hogy tizenévesként nem kártyáztam soha vetkőzésben.
Nekem király, Ildikónak egy tízes, Tamásnak pedig egy hetes jutott. Barátnőm kacagva biztatta a férfit, hogy dobjon csak le magáról valamit. Tamás kissé húzta az időt, eljátszotta a szemérmest, majd kacagva ledobta az ingét. A következő két osztásnál én kaptam a legkisebb lapokat. Előbb a ruhámat vetettem le, majd a tanga következett. Érdekes érzés kerített hatalmába, Ildikó még teljesen fel volt öltözve, Tamáson pedig még rajta volt a nadrág, én pedig egy szál combfixben és harisnyában, persze cipővel a lábamon, ami nem számított bele a levethető holmik kategóriájában, azonkívül teljesen meztelenül. Az arcom nagyon kipirult, egyrészt az izgalomtól, másrészt pedig azt hiszem attól a furcsa érzéstől, hogy egyedül én vagyok meztelen…beismerem, egy adag szégyenérzet volt, ami érdekes módon izgatott is. Inkább ösztönösen, mint tudatosan ültem keresztbe tett lábbakkal, eltakarva a Tamás mohó tekintette elől a puncimat, ami egyre nedvesebbé vált. A játék az én szempontomból teljesen fölöslegessé vált, meztelen voltam, de Tamás osztott és ő kapta a legkisebb lapot. Ledobta nadrágját, meg sem lepödtem azon, hogy nincs alatta semmi. Farka keményen meredt előre. Ildikó megemelkedett a fotelban és fennebb huzta a ruháját. Akkor jöttem rá, hogy a ruha alatt semmi nincs, csak a meztelen popsija. Szemérmetlenül széttárta combjait, hadd lássa Tamás a frissen borotvált punciját.
Kedvem lett volna nekiesni Tamásnak, a számba akartan érezni a farkát, nagyon felizgatott a játék, a meztelenkedés, de a férfi folytatta a játékot. Kíváncsi voltam mi következhet még.
-,Változtak a játékszabályok-jelentette be házigazdánk.
-,Most csak nektek osztok kártyát, aki kisebb lapot kapja, az masztizni fog, aki a nagyobbat kapja, az elsőnek szophat. Azzal már osztott is, nem várva meg a reakciónkat. Már nem emlékszem pontosan, hogy ki mit kapott, de tudom, hogy az enyém volt a kisebb lap. Meglepödtem és talán egy kicsit be is pánikoltam. Soha nem maszturbáltam más előtt, még a férjem előtt sem. Zavartan pillantottam Ildikóra, mintha segítséget vártam volna tőle, de ő nem figyelt rám, épp a ruhájátol szabadult meg. Tamásra néztem, aki rekedt hangon, láthatóan nagyon felizgulva mondta:
– Gyere édes… csináld… izgató vagy…
Pnikhangulatom és szégyenérzetem olyan erős izgalommal párosult, hogy remegett a testem. Az izgalom bizonyult erősebbnek. Egyik kezem becsúsztattam a combjaim közé, másikkal pedig a mellemet simítottam végig. Egy pillanatig én is meglepődtem azon, hogy mennyire nedves vagyok. Nem csak a puncim úszott már a nedvekben, hanem a combjaim belső fele is nedves volt. Elfojtott sóhajt hallottam az Ildikó irányából. Hátrahajtott fejjel, széttárt combokkal simogatta magát és egyre hangosabban lihegett. Nagyon izgató látvány volt, a hatására mintha felbátorodtam volna, erőteljesebben kezdtem simogatni magam. A velem szembe ülő Tamás marokra fogta méretes szerszámát és hol engem, hol pedig Ildikót nézve verni kezdte a farkát. Előbb egy majd két ujjamat csúsztattam a puncimba, és egyre hangosabb nyögdécselés kíséretében maszturbáltam, két barátom előtt. Tamás hirtelen felállt, Ildikó elé lépett és egy mozdulattal a szájába nyomta dagadó farkát. Barátnőm mohón lefetyelve nyalta szopta, közben egyik kezével verte a barátja dákóját, majd hátat fordítva a férfinek, felkínálta magát. Partnere nem teketóriázott sokat, hanem bevágta a farkát barátnőm combjai közé, és teljes erővel kefélni kezdte az Ildikó csupasz pináját. Nem tudom pontosan, hogy mikor és hogyan kerültem le a földre, egyszer csak azon vettem észre magam, hogy a Tamás kemény, ficánkoló, forró nyelve nyaldossa az izgalomtól magától szétnyíló puncimat.
Teljesen elvesztettem a fejemet, hangosan sikongtam, nyögtem, jajgattam, és úgy éreztem, mindjárt szétrobbanok, mindjárt magával ragad egy fergeteges orgazmus. Ekkor Tamás abbahagyta a nyalakodást, fölém térdelt és a számba adta a farkát. Miközben levegővételnyi szünetre kiengedtem a számból a vastag faszt, elfulló hangon nyöszörögtem a férfinak.-szopass meg, még akarom, még akarok szopni. Közben egy kéz gyurta, markolászta a melleimet, ezzel is fokozva gyönyörömet. A fürge nyelv fantasztikus gyönyört okozva siklott végig, csepegő puncimon, becsuszott a forró lyukba, éreztem, hogy ki-be mozog bennem. Egy pillanatig kiengedtem a Tamás farkát a számból és felpillantottam, valami furcsa volt, ha Tamás engem szopat, aki ki nyalja a puncimat. Ildikó térdelt a combjaim között, az ő nyelve lefetyelt a nedves puncimba és az ő keze markolászta a telt melleimet. Már nem érdekelt ki nyal, csak nyaljon valaki, csak élvezzek el, mert már nem birtam a feszültséget. Ismét kiengedtem a kőkemény dorongot a számból és könyörögni kezdtem Tamásnak:
– Dugjál meg, kérlek… nem bírom tovább…ahhh…basszál meg…
A férfi nem kérette magát, olyan erővel hatolt belém, hogy azt hittem szétrepedek, sikítani is alig volt erőm. Mint egy megvadult bika, úgy mozgott rajtam, bennem.
– Megbaszlak…. úgy megbaszlak, ahogy még senki nem baszott meg-hallottam a hangját. Melleim előre hátra himbálóztak, lábaimat annyira szétraktam, amennyire csak tudtam, magamban akartam érezni az egész faszt. Egyik kezem az Ildikó ölére csúszott, szinte ösztönösen simogatni kezdtem. Az eszméletlenség határán ért az orgazmus. Minden eddiginél erősebben. Izmaim összerándultak, körmeimet belemélyesztettem a Tamás vállába, másik kezem két ujja az Ildikó pinájába süllyedt, sikítozva, nyüszítve söpört végig a testemen a gyönyör. Lassan ernyedt el a testem, a Tamás farka még bennem volt. A barátnőm sikongásait hallottam, éreztem puncija rángatózását és éreztem, hogy ujjaim, tenyerem csupa nedv. Tamás kirántotta a farkát belőlem, Ildikó közelebb húzódott hozzám. Tudtam mi következik, már vártam, vágytam rá, kívántam. A geci forró sugara az ajkaimon landolt, Tamás keze keményen mozgott a rángatózó dorongon, hörögve élvezett ránk. Mindkettőnk arca, ajkai tocsogott a fehér gecitől. Ildikóval reszketve nyaltuk le egymásról a nyúlós spermát

Vélemény, hozzászólás?