Majka Mandy Brigth pornósztárt dugja

majka_mandy_bright_magyar_pornossal_kavarA szexipar nagyasszonyával, a 228 felnőttfilmet jegyző Mandy Brighttal jött össze a rapper. Bár Majka tagadja a kapcsolatot, szemtanúk sora igazolja, hogy együtt tűntek el a szállodai szobában. Komoly szakmai múlttal rendelkező pornószínésznő kényezteti Majkát. A felnőttfilmek világában Mandy Bright néven ismert hölgy és a rapper egy négycsillagos hajdúszoboszlói szállodába jelentkezett be kedden. Ha ez nem tette volna egyértelművé a kapcsolatukat, a hotel wellness-részlegében bemutatott magánszámuk kétséget sem hagyott felőle. A rapper korábban is előszeretettel választott partnert a testükből élő lányok közül. A Való- Világ-villában a Pornó Oscar-díjas Maya Golddal csalta meg akkori kedvesét, Zsanettet. Később nagy szerelme, Kiss Ramóna azért szakított vele, mert félrelépett az aktmodell Spitz Tündével. Utolsó nyilvánosság előtt vállalt párja, Zana Katica is formás idomaival keresi a kenyeret, ő sztriptíztáncos. Új kedvese mellett azonban elsőáldozó lánykáknak tűnnek az elődök: a Kóti Mónikaként anyakönyvezett, 32 éves Mandy a pornószakma élmunkása, hivatásának legszorgosabb képviselője. 2001 óta tartó felnőttfilmes karrierje során 228 moziban kamatoztatta adottságait, és rendezőként is próbálgatja szárnyait. Kovi, a pornópápa kellemes emlékeket őriz róla.
– Sokszor dolgoztam vele, vérprofi, kiválóan dolgozik. Első filmünket a Balatonon, egy vitorláson forgattuk, ahol majdnem összevesztünk, de később nagyon jó kapcsolat alakult ki köztünk – mondta Kovi.
Bár a szoboszlói szállodában a személyzet és a vendégek is látták a párt, Majka tagadta, hogy közeli kapcsolatban van Mandyvel.
– Régóta ismerjük egymást, de nem vagyunk együtt, csak a szállodában futottunk össze – állította az ózdi csődör.
Szavait cáfolják a szemtanúk, akik szerint a medence mesterséges szigetén, a népes közönséggel nem törődve nyalták-falták egymást, majd közösen távoztak második emeleti szobájukba. Onnan csak másnap délután dugták ki az orrukat, hogy együtt ebédeljenek.

undefinedundefinedundefinedundefined

[Hírküldő] Mandy Bright magyar pornós két nagy fasszal állatkodik – Mandy Bright magyar extrém pornóslánnyal gangbang videó – Mady Bright magyar lányt szarrá kúrja két néger

Vélemény, hozzászólás?