Mészáros Dóra, Dorothy Black néven pornós néger faszokat is leszopott

Mészáros Dóra (Dorothy Black, ) pornós munkái. A legjobb amikor hűsz férfival van együtt, a szájába engedi a gecit mind, nézd meg itt: Négerrel, cumshot bukkake, 01 02 03 04 05 06 07 08 09 – Szóló vagy lányos pornó: 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 – Pályamunkái Eurobabeindex Pornó videók>

Egykor az év legjobb európai sztárjának választott sztriptíztáncosnő szerint azonban nemcsak ennek, valamint az óriási promóciónak köszönheti, hogy rajonganak érte az emberek, hanem annak is, hogy más a hozzáállásuk. „Nagyon örülnek annak, ha valaki elmegy hozzájuk, és bolgárul elmond például egy rádióspotot. Az utcán rám köszönnek, és odajönnek, hogy dedikáljak. Még a rendőr is ismer. Az autópályán kicsit gyorsan hajtottunk, és sajnos leállítottak. Miután a rendőr benézett az autóba, rám köszönt, hogy Szia Dóra!, és büntetés nélkül továbbengedett. Kicsit szokatlan és mulatságos, hogy így sztárolnak, de természetesen jól esik” – nyilatkozta lapunknak Mészáros Dóra, akit természetesen a hazai közönség is értékel. Olvasóink például őt szavazták meg 2007 legjobb pornószínésznőjének.
A sztriptíz táncosnő, akiről pornóképregény is készül, közel három hete nem tudta magát kipihenni a különböző felkérések és feladatok miatt.„Március elején Münchenbe repültem, majd Milánóba kellett mennem egy ottani rendezvényre. Olaszországból vasárnap éjjel jöttem haza, kedden este pedig már Bulgária felé vettük az irányt. De mindez nem zavar, ugyanis nagyon szeretek utazni.” Mészáros Dóra, aki tavaly is hivatalos volt a rendezvényre, és idén is ellátogat majd a bolgár kiállításra, ezúttal Maria Belucci és Mya Diamond kísértében. Természetesen arra kíváncsiak voltunk, hogy Bulgáriában valóban hemzsegnek-e a formás hátsóval rendelkező hölgyek. „Nagyon szép lányok vannak kint. Szinte mindegyikükön észre lehet venni bizonyos jellegzetes vonásokat, mint például a széles száj és arccsont. Kicsit hasonlítanak Paris Hiltonra.”
Mészáros Dóri szex, erotika, pornó: Mészáros Dóra a Szexplázában is pornózott jó pénzért – Mészáros Dóra szájában mi áll jobban a jégkrém vagy a fasz – Mészáros Dóra a Facebookon menedzseli magát cikk és további linkek.

3 thoughts on “Mészáros Dóra, Dorothy Black néven pornós néger faszokat is leszopott

Vélemény, hozzászólás?