Mobiltelefonon árulja a lányokat Iszlám állam

Az amerikai írott és elektronikus médiát bejárja egy, az Iszlám Állam terrorszervezet fogságából megszökött fiatal jazidi lány megrázó története: okostelefonon árulja szexrabszolgáit az Iszlám állam. Lamija Aji Basár szexrabszolga volt. A 18 éves lány jobb szemére megvakult, arcát égési sebek nyomai borítják. Egy iraki kisvárosból menekülve sebesült meg: embercsempészek menekítették ki a terroristák fogságából. Két barátnője menekülés közben aknára lépett, meghalt. Lamija négyszer próbált szökni, mire sikerrel járt. Most egy észak-iraki városkában, a nagybátyjánál húzza meg magát, ott mondta el az amerikai újságíróknak, mi zajlik az Iszlám Állam ellenőrzése alatt lévő vidékeken.

iszlam-allam-elado-lanyok

A női rabszolgák azok a nők, akiket a muszlimok az ellenségeiktől zsákmányolnak. Ha szűz, a tulajdonosa közösülhet vele, amint a tulajdonába kerül. Ha nem szűz, meg kell tisztítani a méhét. A menstruációját ki kell várni, hogy bebizonyosodjon, hogy nem terhes.
Az iszlámoknak egyébként már szexshopjuk is van, és Bin Laden számítógépein is találtak pornót. Az Iszlám Állam a még uralma alatt lévő vidékeken módszeresen kínozza az ott élő civileket, a jazidi közösség lányait, asszonyait szexrabszolgaságba taszítja. Lamija Aju Basár azt mondta az AP iraki tudósítójának, a terroristák mintegy háromezer jazidi nőt tartanak rabszolgasorban.
Rémtetteikhez a legmodernebb technológiát használják. A nőket sorszámmal látják el, lefotózzák és okostelefonos alkalmazás segítségével árulják őket.
A hirdetésben megjelenített fotó mellett arab nyelven olvasható az eladásra kínált nő kora, családi állapota, tulajdonosa neve, arra az esetre, hogy ha a nő szökni próbálna, az Iszlám Állam ellenőrzőpontjain beazonosíthassák és visszavihessék a tulajdonoshoz.
– Úgy bánnak velünk, mint a rabszolgákkal, megvernek és megfenyegetnek, ha ellenkezünk. Sokszor azt kívánom, bárcsak agyonvernének. Ha túlélem is, nem tudom, hogy fogom tudni kitörölni ezt a fejemből – mondta egy 17 éves lány a La Repubblica tudósítójának. Az újságíró mobilon érte el, a számot a lány szüleitől kapta meg, akik egy menekülttáborban éltek. A lánynak fogvatartói azért adták vissza telefonját, hogy elmondhassa a külvilágnak, hogy bánnak velük. A lány egyébként nagyobb megpróbáltatások árán tudott kapcsolatba lépni a külvilággal. Rakkában egy nőkereskedő vette meg, hogy mint értékes fiatal szűzlányt értékesítse tovább. Több szökési és öngyilkossági kísérlet után kötött ki néhány társával egy konténertáborban a harcok közvetlen közelében. Mindannyian egy-egy harcos tulajdonának számítottak, aki kénye-kedve szerint verhette és erőszakolhatta meg őket. A harcosok szabadon adták-vették egymás közt a lányokat.
Az okostelefonon árult nők ára attól függ, voltak-e már férjnél, vagy még szüzek. Egy tizenkét éves kislányt 12 500 euróért árulnak a terroristák. Csak eurót, dollárt fogadnak el.
A menekülőket segítő embercsempészeket meggyilkolják, és az utóbbi időkben már egyre nehezebb kiszabadulni az Iszlám Állam fogságából. A Fox televízió riportjában idézi az iraki kurd regionális kormány adatait: ezek szerint míg májusig havonta átlagosan 134 jazidit sikerült kimenteni, addig május óta összesen 39-en szabadultak ki a terroristák keze közül.
Szintén a Fox televízió szólaltatta meg egy német-iraki segélyszervezet munkatársát, Mirza Danait, aki elmondta, hogy van szerelem az iszlám világában, de egy szökés minden korábbinál nehezebb és veszélyesebb lett.
Minden rabszolganőt névtelenül, a tulajdonosa nevén regisztrálnak, így könnyen nyomon követhető, hogy ki, honnan próbált megszökni. A büntetés: kegyetlen kínzás, és brutális nemi erőszak.
Cikkek hasonló témában: A feminista csaj leszarta és lemenstruálta az Iszlám zászlaját. Iszlám szex, támadják a muszlimoknak szexkönyvet író orvost.