Mocskos pornó casting bevállalós magyar pinákkal

Az ótvar szexmunkás kurvák mindent bevállalnak a mocskos pornóban bejegyzés reflexiójaként egy pornó casting leírását, történetét ismerheted meg egy pornós csaj szemszögéből. Az elmondása alapján.
– Úgy hallottam, nem jó, ha valaki egyszerre több céghez is leszerződik.
– Így van. Az maga ellen játszik. Az sem szerencsés, ha túl olcsón adja magát. Nem kell, láttam egy kis költségvetésű filmben – mondják róla később. Sokan mégis beleesnek ebbe a csapdába, mert hamar elköltik a pénzt, a pornószakmában pedig nincs zsinórban munka, mondjuk két hétig semmi, ott áll pénz nélkül az illető, és belemegy. Mi éppen ezért egy bizonyos ár alá nem megyünk. Ez üzletpolitika.
– Mennyi a ti részesedésetek, és mennyi az én részem?
– Húsz százalék a miénk. Ha kapsz egy szerepet külföldön – mondjuk Párizsba mi nem megyünk veled, csak elkérjük a keresetedből a részünket. Szóval százalékra dolgozunk. Előfordult, hogy egy producer a filmtől függetlenül elvitte magához a lányt hétvégére. Ez már az ő magánügye, mi nem futtatunk senkit.
– Szerintem ez már a prostitúció kategória.
– Miért? Csak szórakoznak egy kicsit!
– Azzal nincs is baj, de pénzt kér érte.
– A filmezésnél is.
– De az munka, ez meg magánélet.
– Ha jól néz ki a pasas, és kedves is, miért ne?
– Na jó, szerintem ezt zárjuk le. Úgy tűnik, ebben nem fogunk egyetérteni. Beszéljünk inkább arról, hogy mivel keresem a legtöbbet?
– A normálért… tehát amikor egy fiúval vagy, és vaginálisan dug, kapod a legkevesebbet, aztán jön az anál, és legvégül a dipi. Ez ér a legtöbbet.
– Dipi? Az meg mi? – kérdeztem… A teljes bejegyzést itt olvashatod el.