Nagy méretű eres dildókat vesz gondjaiba Éva

Van aki nem szereti a vibrátorokat, mert az igazi pénisz nem képes rezegni, és az érzés jobban hasonlít a valós szexhez. Ezért dildót vagy motor, vibráció nélküli szexeszközöket használnak szex vagy önkielégítés céljára. A dildót így hívkák még: műpénisz, dong, műfarok, műfasz, műkuki, műfallosz.

barati-eva-dildokal-szexplaza

A dildó fallikus formájú erotikus játékszer, amit kifejezetten a nemi aktus, a behatolás szimulálására használnak. Éppen ezért a leggyakrabban az élethű formájú, valósághű anyagokból készülő műpéniszekkel találkozhatunk. Élethű megjelenéssel, hangsúlyos makkal, erezett felszínnel. A műpéniszek a szexuális aktus imitálására szolgálnak, így a gyártók mindent megtesznek hogy a lehető legélethűbb élményt tudják biztosítani. Nagy figyelmet fordítanak a selymes bőrszerű anyagokra, a tökéletesen életű formákra. A dildókat azoknak ajánljuk, akik a hüvelyi orgazmus elérésére vágynak.
Természetesen nem csak élethű dildók léteznek, találkozhatunk extrém vagy éppen egyszerű formákkal, és az anyaguk is változatos. A bőrszerű puha anyagokon kívül, találkozhatunk fémből, üvegből, vagy akár fából készült dildókkal is.
Mivel a stimulációért egyedül a dildó formája és mérete a felelős, sokan előnybe részesítik a nagy méretű műpéniszeket, vagy a tapadókorongos kialakításúakat, amik igen változatosan, sokféle pózban használhatóak. Feltapaszthatóak csempére, a kád szélére, tükörre, vagy letapasztható bármilyen sima felületre. Szuper dildókat a szexshop.hu, szexshop.com, erotikashow.hu, intimcenter.com oldalkon vehetsz.
A Szexpláza szexshopban vásárolt valósághű, realisztikus műbrokikkal, dildókkal is szexel Barati Éva a privát castingon. A vékony lány, Baráti Évi szex itt. A teljes adult anyagot, képeket és videót, tagdíj ellenében megnézhető itt.