Olcsó potencianövelő LVL UP kapszula bolti vagy webshop értékesítés

Az Intim Center szexshop potenicanövelő kínálatából LVL UP potencianövelő bolti vagy webshop eladás, vágyfokozó vásárlás vagy személyes eladás férfiaknak. Az LVL UP kifejezetten férfiak számára készült, segíti a hormonháztartás és a prosztata megfelelő működését, a szív és érrendszer megfelelő működését, segíti növelni a szexuális vágyat és a teljesítményt.
Alkalmi, esemény előtt használható potencianövelő, vágyfokozó készítmény. Gyorsan, biztonságosan használható. Természetes összetétellel, bevizsgált, engedélyezett készítmény. Jellemzően 20-60 perc eltelte után látványosan érzékelhető eredmény várható. A kapszulák, tabletták hatása több órán keresztül, akár 3 napig is tarthat. Mindkét partner elégedettségét növeli.
LVL UP potencianövelő rendelés online webshopban ide kattintva vagy koppintva lehet.
LVL UP személyes vásárlás személyesen itt: INTIM CENTER szexbolt Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.

LVL UP olcsó potencianövelő kapszula 2 db-os, 4 db-os és 8 db-os kiszerelésben készül. LVL UP potencianövelő vélemények és rendelés. Az LVL UP vágyfokozó termék természetes összetevői sok egyéb kedvező élettani hatás mellett prosztata védő, vágyfokozó, merevedés erősítő és libidó növelő hatásúak. A készítmény természetes összetevői sok egyéb kedvező élettani hatás mellett prosztata védő, vágyfokozó, merevedés erősítő és libidó növelő hatásúak.

Adagolás: Felnőtteknek naponta 1 kapszula 2 dl folyadékkal történő fogyasztása javasolt. Kérjük, ne lépje túl a javasolt napi mennyiséget! Gyermekek elől gondosan elzárandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Hatások: Természetes összetevői külön-külön és együtt is kifejtik kedvező hatásukat a szervezetre, de legfőképpen a hormonháztartásra és a prosztata működésére, a nemi vágy fokozására, a teljesítmény növelésére fejlesztettük ki őket. Kedvező hatásai:
• javítja a szervezet ellenálló képességét
• energizálélénkítő hatása az általános állóképességet és a szexuális teljesítményt is fokozza
• enyhíti a stressz okozta tüneteket és növeli a nemi vágyat
• értágulat növelő, ezért jó hatással van a vérkeringésre, a szívre és az érrendszerre
• hozzásegít a megfelelő erekcióhoz
• növeli a teljesítőképességet, oldja a szorongásos tüneteket, fokozza a libidót
• a jótékony prosztata-megnagyobbodás mellett a teljesítőképesség problémáin is segíthet
• hatására nő a koncentrációs képesség, az éberség, fokozódik a teljesítmény.
Összetevők: Maca gyökér kivonat; L-arginin HCL; Panax ginseng kivonat; kapszulahéj: zselatin; fűrészpálma kivonat; koffein; csomósodást gátló anyagok: mikrokristályos cellulóz 101, szilícium-dioxid. Hatóanyag 1 kapszulában:
• Maca gyökér kivonat 4:1 arány 125 mg
• L-Arginin HCL 100 mg
• Panax ginseng kivonat 100 mg ebből 4% ginzenozid 4,00 mg
• Fűrészpálma kivonat 10:1 arány 85 mg
• Koffein 80 mg

Ha az Intimcenter.com online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő potencianövelő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha férfiaknak ajánlott vágyfokozókat és szexuális segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. A budapesti szexshopok közül a legjobb szexshop címe INTIM CENTER sex shop Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Tájékoztatás! Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet,jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani,illetve ilyen tulajdonságra utalni.