Palácsik Tímea, vagyis Vajna Tímea elkezdett pucsítgatni

Ahogy arról a Velvet beszámol, Vajna Tímea újra szerelmes. Pontosabban: olyan érzelmeket él át saját bevallása szerint, amelyeket rég nem volt alkalma. Közösségi oldalain egyre többször posztol új párjáról, Zoltánról, legutóbb például az derült ki, hogy az özvegy új párjával már Arnold Schwarzeneggernél is járt. Az Instagramnak és a mindig szemfüles bulvárnak köszönhetően a bimbózó szerelem szinte minden stációját nyomon lehet követni, de hogy némi segítséget nyújtsunk, összegyűjtöttük és sorba rendeztük az eddigi eseményeket, tényeket.

Egy régebbi fotó is előkerült, amin már látszik, hogy gyakoroloja a pucsító pózolást. Ez még valószínűleg Damu előtt volt, amikor szépségkirálynő választásra is jelentkezett.

Palácsik Tímea, vagyis Vajna Tímea elkezdett pucsítgatni, egyre több szexi pózban jelennek meg fotói, Andy Vajna halála után.
– Néha kicsit azt érzem, hogy Andy lelke beleköltözött Zoliba, mert sokszor konkrétan ugyanúgy viselkedik, ahogy ő. Egy igazi gentleman módjára virágokat, ajándékokat küld, és úgy érzem, alakulóban van közöttünk valami. Most kimegyek Amerikába, később kijön utánam, és majd meglátjuk, mit hoz a jövő – fedte fel érzelmeit a Borsnak.

Az egész azzal kezdődött, hogy egy bulvárra éhes amatőr lefotózta a 37 éves özvegyet a csak „milliárdos üzletemberként” emlegetett Zoltánnal. Akkor a Bors rögtön új love storyról számolt be, azonban Vajna ekkor még tagadta, hogy a barátságnál több lehet köztük. Némi hallgatás után azonban komoly fordulatot vettek a dolgok. Az üzletasszony szerepelt a TV2 új showműsorában, a Nincsak, ki vagyokban, ahol adott egy röpke interjút, és kitért Zoltánnal való viszonyára is.

Végül pedig pénteken írta meg az ismét szemfüles Bors, hogy „a milliárdos fiú bekerült az özvegy legbelsőbb körébe, és már Arnold Schwarzeneggerrel is barátként viselkedik”.
Láthatóan remekül megvannak, ugyanis a Venice Beach-i élmények után most Aspenbe is együtt mentek el. Vajna Insta-sztorijában már olyan titkokat is elárul, hogy mindketten leégtek síelés közben. Elképzelhető, hogy már együtt is élnek kint – annyi biztos, hogy a cégadatok alapján Vajna lakcíme már Los Angelesben van.


Tuti POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP itt!