Pápai Gyöngyi CKM címlaplány szüzessége

Pápai Gyöngyi CKM címlaplány szüzessége és szűzhártyája pornó oldalakon volt téma. Pápai Gyöngyi (született 1987. szeptember 29.) magyar glammodell és playmate.Szerepelt az amerikai Playboyban illetve a CKM magazin címlapján is láthattuk őt. Párjával, Baksa Norbert fotóssal egy CKM fotózáson ismerkedtek össze, azóta elválaszthatatlanok. Többek közt arca a Paloma fürdőruhamárkának, a Chocholate Pokernek,valamint szerepelt SP Kép maradsz c. videoklipjében is. Cikkek a lánnyal: CKM naptáron meztelenkednek a magyar lányok – Pápai Gyöngyi végbélnyílása totálban.

Kép Kép Kép

Újabb magyar lányra vetett szemet a nyuszis magazin atyja, Hugh Hefner. Pápai Gyöngyire véletlenül bukkant rá az amerikai Playboy fotósa, akinek annyira megtetszett, hogy rövid időn belül már készült is a fotósorozat. Gyöngyi készül a nemzetközi szintű vetkőzésre, előtte azonban a CKM-ben mutatja meg domborulatait.
– Körülbelül egy éve talált meg az amerikai nyuszis magazin egyik hivatalos fotósa. Felvettük a kapcsolatot, és pár hét múlva Miamiban elkészültek a képek. Miután Hugh Hefner látta a fotókat, elküldött egy szerződést, amit alá is írtam – árulta el a CKM-nek Pápai Gyöngyi, aki még nem tudja, mikor jelennek meg a fotói.

Vélemény, hozzászólás?