Pápai Gyöngyi pinája világsiker

papai_gyongyi_pinaja

Újabb magyar lányra vetett szemet a nyuszis magazin atyja, Hugh Hefner. Pápai Gyöngyire véletlenül bukkant rá az amerikai Playboy fotósa, akinek annyira megtetszett, hogy rövid időn belül már készült is a fotósorozat. Gyöngyi készül a nemzetközi szintű vetkőzésre, előtte azonban a CKM-ben mutatja meg domborulatait, videós cikk itt.

– Körülbelül egy éve talált meg az amerikai nyuszis magazin egyik hivatalos fotósa. Felvettük a kapcsolatot, és pár hét múlva Miamiban elkészültek a képek. Miután Hugh Hefner látta a fotókat, elküldött egy szerződést, amit alá is írtam – árulta el a CKM-nek Gyöngyi, aki még nem tudja, mikor jelennek meg a fotói.
– Beszéltem olyan lánnyal, akit három éve fotóztak, és csak most jelentek meg a képei – árulta el az aktmodell, aki egy­előre csak újságban ölelne egy másik nőt, haza nem vinné.
– A páromnak még nem volt arra igénye, hogy bevegyünk egy harmadikat. Ez akár veszélyes is lehet a kapcsolatra nézve, viszont ha már több tíz éve együtt vagyunk, és előállna ezzel a kívánsággal, lehet, hogy belemennék. Legközelebb viszont szívesen pózolnék egy másik lánnyal – tudtuk meg a CKM új üdvöské­jétől.

papai_gyongyi_terpeszt

[Videók – Babes] Pápai Gyöngyi a Playboy felfedezett