Péniszpumpa férfiaknak

Péniszpumpa férfiaknak! Vagy nőknek is? Igen, az erekciópumpa szívó hatását nők is élvezik! A péniszpumpa vagy erekcó pumpa elsősorban férfiaknak készült szex eszköz, orvosi áru és csak másodsorban áll a nemi örömök szolgálatában, a műszert ugyanis alapvetően erekciós zavarok kezelésére tervezték. A pumpálás hatására a henger falán belül vákuum keletkezik, minek következtében a péniszben fokozottabb vérbőség alakul ki, így az eszköz növeli a pénisz méretét és stabilizálja az erekciót.

A vér lassúbb kiáramlásának érdekében bizonyos modelleknél péniszgyűrű is tartozik a szerkezethez, amit pumpálás előtt kell a pénisz tövére felhelyezni. A péniszpumpa szorítógyűrűje a vér visszaáramlási sebességét lelassítja, azt hosszabban a péniszben tartja, így a vákuum hatására enyhén kitágult barlangos testeket, ill. szöveteket nem hagyja azonnal összehúzódni. Ez a szoktatási folyamat segít a maradandó eredmény elérésében.
 A férfiaknak gyártott szexshop áruk közül a vákuumos elvű pumpák hatékony segítséget nyújtanak tehát az intenzívebb, tartósabb erekció elérésében, de kiváló eszközök a méretnövelést megcélzók számára is. Egyéni használója válogatja, ki mire használja a segédeszközt. Van, aki pusztán az erekció – fél-erekció – létrehozásáig veti be, van azonban, aki ennek segítségével maszturbál, míg néhányan a vákuum okozta fájdalomra utaznak. Fontos azonban figyelembe venni, hogy a pumpálást soha nem szabad túlzásba vinni, mert a hímvesszőben az eltúlzott használatból adódóan ugyanis akár maradandó sérülések is keletkezhetnek!
A Szexplaza.hu sexshop, sex shop, szex shop tájékoztató alapján a pumpákon található levegő beeresztő szelep a túl erősen húzó vákuum finomleeresztésre szolgál. A beeresztő szelep minden pumpa nélkülözhetetlen része, hiszen egy 15 perces periódus alatt váltakozóan szükség van kisebb és nagyobb állandó vákuumszintekre, lassú beeresztő, majd visszapumpáló szakaszokra. Egyes olcsóbb típusoknál a levegő hengerbe történő visszaeresztését a henger falán található szelep-furat felengedésével tehetjük meg. (A furatot a vákuum létrejöttéhez pumpálás közben folyamatosan nyomva kell tartani.)
 Ez a modell kiválóan alkalmas az erekció fokozására és pénisznövelésre is! Az akril henger 20cm hosszú, átmérője 6cm. Hagyományos nyomólabdás változat. A fellépő vákuum a labdapumpa nyomkodásával hozható létre. A levegővezetéken található levegő-beeresztő szelepre történő egy-egy finomabb nyomással a hengerben létrehozott vákuum erőssége könnyen és fokozatosan csökkenthető, illetve teljesen megszüntethető. A létrejött erekciót a szilikongyűrű pénisz tövére történő felhelyezésével tehetjük tartósabbá. A gyűrűt a pumpálás megkezdése előtt kell a pénisz tövére felhelyezni.
A vákuumos módszer óriási előnye a többi méretnövelő eljárással szemben, hogy a vákuum által természetes módon létrehozott magasabb vérnyomás kizárólag a péniszben érvényesül, így a vérnyomás-problémával élők is minden káros következmény nélkül használhatják. A vákuum belülről, minden irányban egyforma erővel tágítja a vért megtartó barlangos testeket. Ez a vákuumos pumpákon és a csúcsminőségű készüléken kívül semmilyen más módszerről nem mondható el.
A jobb, vízpumpák a levegő helyett a tömörebb közegként ismert vizet használja a hengerben szükséges nyomás, illetve az erős vákuum létrehozásához. Ezen készülékek rendszeres használatával tehát jelentős vastagságnövekedés elérhető el, mely a legtöbbször általában fontosabb is, mint a hosszirányú növekedés.
A túlzott méretű vákuum létrehozásakor fellépő fájdalomérzet egyértelműen jelzi a használónak, meddig mehet el a vákuum erejének fokozásában. A készüléket helyesen használva semmilyen fájdalomérzet nem jelentkezik, míg a fájdalom megjelenése egyértelmű megálljt jelent. A vákuumkészülék használata alapvetően egyszerű; nem kell hozzá kézügyesség, vagy több éves tapasztalat és ha valamit rosszul csinálunk, a szervezet azonnal és egyértelműen jelzi azt. A vákuumpumpa-rendszerek kitartó használata a következő eredményeket hozhatja:
– A merev/nyugalmi állapotú hímvessző méretének jelentős megnövelése
– Szexuális képesség-fejlesztés, ill. a maximális méret általánossá tétele,
– A erőteljesebb, természetes merevedés elérése,
– Átmeneti potenciazavarok lokális megszüntetése,
– Impotencia esetén azonnali, erőteljes merevedés beállítása és ezen állapot speciális péniszgyűrűvel történő megtartása.
A folyamatos használat eredményeként tartós javulás érhető el. Ezért tehát a pénisznövelés területén a vákuumtechnika alkalmazása az egyik leghatékonyabb, az egészségre legkevésbé ártalmas, így az egyik legbiztonságosabban alkalmazható méretnövelő módszer.
Méretnövelés pumpás vákuumkészülékkel – A hímvesszőt fél-merev állapotban- a hengerbe helyezve, majd a hengerben lévő levegőt lassan kipumpálva, a péniszbe vér áramlik. A vákuum erősségétől függően változik a beáramló vér mennyisége, különböző erősségű erekciót idézve elő. A beáramlás erősségét a vákuumkészülék használatakor tehát magunk szabályozhatjuk. A megszokottnál erősebb beáramlást idézve elő, a vér nyomása tágító hatással van a barlangos testeket alkotó erekre, ezáltal van lehetőség a vért megtartó edények méreteinek, azaz a hímvessző méretének növelésére.

peniszpumpa-hasznalat-lanyokkal

Az alap-mérethez képest tökéletes biztonsággal maximálisan mintegy 15-20%-os növekedés elérése lehetséges. Már az első használattal is nagyobb lesz a hímvessző, hiszen a túlnyomás tágít, a pumpálás befejeztével az elért növekmény azonban visszahúzódik. A készüléket rendszeresen használva a pénisz mindig egy kicsit nagyobbra nő, majd fokozatosan egyre kevésbé húzódik vissza.

peniszpumpa-hasznalata-ket-lannyal

Heti 3-4 alkalommal, alkalmanként kb. 20 perc használattal, 3-4 hónap elteltével már jócskán látszik az eredmény. A maximális növekedés eléréséhez azonban legalább fél év rendszeres használat szükséges.
A vákuumkészülék 4-6 hét rendszeres használat után már egyértelműen bizonyít. Elért eredményeink közé sorolhatjuk az intenzívebb merevedési-készséget, a szexuális együttlétek során tapasztalható nagyobb fokú kitartást és az alapméret ellazult állapotban is megfigyelhető kezdeti növekedését.
Még egyszer hangsúlyozzuk azonban: a méretnöveléssel nem szabad sietni! Jobb, ha a kívánt, maradandó növekményt csak 6-12 hónap alatt szeretnénk elérni, így kíméletesen bánunk a legnemesebb testrészünkkel, elkerüljük a kezdeti sikerektől való megrészegülésből esetlegesen adódó túlkapásokat, és biztosak lehetünk benne, hogy semmilyen kárt nem okozunk a szövetekben. Ha rendelni szeretnél egy eszközt, akár szállítási pontra, akkor a Szexpláza szexshopban itt teheted meg, ha azonnal szeretnél vásárolni, akkor a budapesti szexshopok közül az Intim Center szexshop üzletet ajánluk, minden nap nyitva van.
Vásárolj az online szexpláza szex shop webáruházban, vagy nézz körül a szenvedélyben a csúcsot nyújtja szlogenű szexshop.hu, sex shop a Keletinél szexshop.com, orgazmus a boldogság csúcspontja mottójú erotikashow.hu, erotika pláza erotikaplaza.hu, vágyaim vagyaim.hu, diamond sex shop diamondsexshop.hu, szeresd magad szeresdmagad.hu, szex patika szexpatika.hu, intim center sex shop intimcenter.com, szex áruház szexaruhaz.hu oldalakon is rendelj házhoz, vagy szállítási pontokra. Vagy ha nincs időd várni, már este kipróbálnád a szexi ruházat hatását, akkor a budapesti Intim Center erotika bolt a Károly krt. 14. sz. alatt minden nap nyitva tart.