Sexshop és szalonzene a Károly krt. 14-ben

Sexshop és szalonzene a budapesti történelmi Károly krt. 14-ben. Szexshop 25 éve nyitott Magyarországon először. Akkor még Fotóáruház volt alatta. Azóta a Fotóáruház Ofotért lett, az Intim Center Budapest sexüzlet változatlanul üzemel, de az online szexshop kereskedelem irányába is nyitottak. A bejárati ajtó melletti üzlethelyiségben volt a Hendrey Tibor által nyitott Kék Elefánt Boutique ruhabolt, de azóta bezárt, és nem működik ott semmi.

szexshop-regen-intim-center-karoly-krt-14

Az Ofotért se sokáig lesz, kiadásra hirdetik az üzlethelyiséget. Update: Cream használt ruhabolt nyílt a fotóáruház helyén. A ház homlokzatát felújították. Nemrég költözött az épületbe egy külföldi befektető Stephen Woods, aki szalonzene koncerteket szervezett a lakásában. Megszólaltak barokk zeneszerzők kompozíciói. Az élet már csak ilyen, a vibrátorok, dildók jól megférnek egy tető alatt tehetséges magyar zongoristákkal, akik híres darabokat játszanak Johann Sebastian Bach-tól Josef Haydn-ig.

intim-center-most

Az intimcenter.com is érdekes, de további netes szexshopok szexshop.com, erotikashow.hu, szexshop.hu, diamondsexshop.hu is különlegesek, nézz kürül náluk.