Spermadonor Tolsztoj ükunokája

Spermáját árulja Tolsztoj ükunokája : Tolsztojról, az orosz próza mesteréről kevesen tudják, hogy falta a nőket, és százával születtek törvénytelen gyermekei. Egyikük, Gennagyij apó ma is híres ükapjából, pontosabban örökölt génjeinek eladásából él.
Spermadonor: Lev Nyikolajevics egyik évfordulójára rengeteg tiszteletreméltó vendég érkezett, akiket valamilyen okból a hátsó széksorokba ültettek, míg az elülső székek üresek maradtak. Ezeket váratlanul parasztasszonyok foglalták el. Amikor rájuk szóltak, hogy azok a rokonságnak vannak fenntartva, így feleltek: „Nekem három gyerekem van a bárótól! Nekem kettő!” – mesélte Gennagyij apó, az egyik ükunoka, aki maga is törvénytelen Tolsztoj-gyerek.
Gennagyij Murigin-Tolsztoj már maga is nagyapa, festőművésznek tartja magát, ennek ellenére évek óta spermája eladásából él. Évekkel ezelőtt ugyanis felkereste egy nemzetközi cég, amely tehetős nőknek különleges emberek ondóját árulja. A vállalat Nobel-díjas, Oscar-díjas és egyéb zsenik, illetve azok leszármazottainak spermáját gyűjti össze, hogy aztán nagy haszonnal továbbadja.
Gennagyij apónak szerte a világban számtalan gyermeke van, csak Pitsburgban már nyolc gyermeke él, négy Lev és négy Anna, akiknek ő adhatta a nevüket, sőt, meg is látogathatta őket. A többi „gyermekét” csak nagyjából tartja számon, de az biztos, hogy Svédországban, Franciaországban és Olaszországban is elvetette magjait. Elmondása szerint sokat keres vele, mert a gazdagok zseniket akarnak szülni…
Visszatérve Lev Tolsztoj dédnagyapára: 13 gyermeke született a feleségétől és ki tudja hány a szeretőitől – egyes becslések szerint megközelítőleg 1000. Tudnivaló, hogy Tolsztoj bárónak egy időben 700 jobbágya volt és ki tudja hány asszonya-lánya, ráadásul nem volt válogatós. 34 éves korában Tolsztoj megnősült, elvette Szófia Berszt, akit az esküvőjük küszöbén kényszerített arra, hogy elolvassa naplóját, amely telis-tele volt szexuális kalandokkal. – Szófia sokkot kapott, amikor átlapozta a naplót, ennek dacára hozzáment és haláláig kitartott mellette. Tolsztojnak egyébként 25 centis szerszáma volt és imádták a nők. Valójában Lev Nyikolajevics egész életében igyekezett legyőzni a túlzott szexuális vágyait, de eredménytelenül. – mesélte Gennagyij apó.
Szófia azt is megtudhatta a naplóból, hogy Tolsztoj gyakorta keveredett kártyaadóságokba, hogy falusi lányok után kajtatott, hogy egy cigánylánnyal akart összeköltözni. Házasságuk mégis kölcsönös szerelemre alapult. A feljegyzések szerint Tolsztoj először 82 éves korában mondta egy barátjának, hogy már nem őrülten űzi a szexuális gerjedelem.

2 thoughts on “Spermadonor Tolsztoj ükunokája

Vélemény, hozzászólás?