Szájába vitte a gecit Angela Ermakova a spermabankba

Szájába vitte a spermabankba Angela Ermakova a gecit, és a képen látható az eredmény. Boris Becker feltehetően nem sejtette, mekkora árat fizet a Nobu étterem mosdójában lezajlott röpke kalandért. Honnan is tudhatta volna, hogy leszopják, és abból gyereke születik?

becker_gecijebol_ez_lett

A csillapíthatatlan szexuális étvágyáról híres Borist ugyanis csúnyán átverte a leleményes Angela Ermakova: meg sem állt a spermabankig, ahol a szájában őrzött testnedvet lefagyasztatta, majd megtermékenyíttette vele magát. A botrány bejárta a világsajtót. Ermakova bevallottan csőbe húzta a világhírű teniszezőt, hogy pénzt csalhasson ki tőle.

Becker csapdába esett: nemcsak az így született Anna lánya után kellett fizetnie, hanem feleségének és házasságából született két gyerekének is súlyos összegeket kellett kipengetnie, hiszen Barbara azonnal elhagyta, és a bíróság mindent az asszonynak ítélt. Összesen mintegy hatmilliárd forintnak megfelelő összeggel csappant meg a csapodár férj bankszámlája az éttermi kaland miatt.

Beckernek azonban ez sem vette el a kedvét a csajozástól, sőt ekkor szabadult csak föl igazán. A sok-sok modell mellett összejött a német rapperrel, Sabrina Setlurral, és a táncos Caroline Rocherrel is, aki azt állítja, a sportoló egy alkalommal bántalmazta is.
– Ha egyszer bevadul, már nem tudja visszafogni magát – mondta Rocher.
Sharlely Kerssenberg svájci modell először szintén csak egy újabb trófeának bizonyult a gyűjteményben. Egy tengerparti szeretkezésükről készült fotó a sajtót is bejárta.
– Boris csak használja a nőket. Amint megkapta, el is dobja őket, mint a szemetet – mesélte Sharlely, akit 2009 augusztusában végül oltár elé vezetett a teniszező. Becker állítólag második házasságáig senkivel sem bújt óvszer nélkül ágyba, annyira félt egy újabb váratlan gyermekáldástól. Kerssenberg tudhat valamit, amit a többi modell nem: idén tavasszal ugyanis megszülte a negyedik Becker bébit, Amadeus Benedict Edley Luis Beckert.

Update: Két WC között szájjal kényeztették a sztárt aki a szájába élvezett. A nő a szájában elvitt spermával megtermékenyíttette magát. Ilyen most a letagadott lánya, aki akkor fogant :

Mindenki elképedt. Két mellékhely között a lépcsőn került sor a dologra a modell Angela Ermakova és Boris Becker világhírű teniszező között. Becker soha nem tudott betelni a női nemmel. Feleségét megcsalta, barátnőit is hamar lecserélte. Alkohol állapotban került sor a szexre egy étteremben és ebből az egyetlen találkozásból született később Anna Ermakova.
Boris Becker sokáig tagadta, hogy köze lenne a kislányhoz, de Anna kiköpött mása apukájának. A DNS vizsgálat mindent bizonyított. A magas, vékony és különleges Anna már 17 esztendős, és évek óta keresett modell. Nézd, mennyire hasonlít papájához a kamaszlány! További képek itt kiskegyed.blikk.hu/sztarvilag/17-eve-ket-wc-kozott-kenyeztettek-a-sztart-ilyen-most-a-letagadott-lanya-aki-akkor/5xq9tp4

További degenerált nők: Gátlástalan tinik a közösségi oldalakon – Baszdmeg az Olimpiq szex innováció oldalon – Szexpartikra járnak 30 éves házasok – Miért nem válnak el a picsák?


Tuti POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP itt!

Vélemény, hozzászólás?