Tippek a női vágyak felfokozására

Mi izgat fel minden nőt? Vágyfokozó ötletek, hogy a nőket is elöntse a forróság az ágyban! Az ágyban töltött forró percek előtt fel kell tüzesíteni a vágyakat! A pasiknak ez nem megy nehezen, viszont a szeretőjüknél nem mindig találják meg az izgató pontokat. Ez a néhány tipp segít rátapintani a valóban lényeges helyekre, de ha ez sem segít, vannak női potencianövelők:

Suttogó vágyfokozó – Lépj oda a párodhoz egy emberekkel teli teremben, és suttogd a következőt a fülébe: Ma olyan felfűtött szexben lesz részed, amilyenre mindig is vágytál.Biztos lehetsz benne, hogy ettől kezdve más sem akar majd, csak kettesben maradni veled.

Hála kártya – A virágcsokor elcsépelt, ráadásul még gyanús is lehet, ha eddig nem nagyon éltél ezzel az aprósággal. Helyette vegyél egy szépen megmunkált kártyát, és írd tele kedvességekkel, amikért még sosem mondtál köszönetet! Mindenképpen kerüljenek fel a listára a vasárnapi reggelik, illetve hogy a kedvenc söröd annyiszor vár rád a hűtőben.

A kedvesség nem marad viszonzatlan. Aki érzi, hogy szükség van rá, továbbra is igyekezni fog, hogy örömet szerezzen. Ez azonban csak akkor működik, ha kölcsönös.

Váratlan meglepetés szokatlan helyen – Nincs unalmas ajándék, ha szokatlan körítéssel nyújtják át! Nyugodtan vegyél ékszert, vagy szexi fehérneműt, hiába adtál már neki ezekhez hasonlót, nem fog csalódást okozni. Vidd el vacsorázni, és feltűnés nélkül csúsztasd az ajándékot az ölébe! Ha a fehérneműre esett a választás, kérd meg, hogy most bújjon bele a csipkés szettbe, így este már azt hámozhatja le rólad az ágyban.

Mondd el, hogy miért! – A ,,szeretlek” szót nem lehet megunni, de igazán forró perceket szerezhetsz vele, ha megindokold mit imádsz a kedvesedben! „Szeretem, ahogy lenyalod a csokit a felső ajkadról.”Imádom, hogy cirógatod a tenyerem, amikor megfogom a kezed.” A pontot az i-re azzal teheted fel, ha ezeket a bókokat szex közben duruzsolod a fülébe!

Édes emlékek – Van valami, amitől minden nő elalél! Ha felidézed neki, hol láttad meg először, mi volt rajta, és mikor szerettél bele igazán, attól valamennyi szeretőnek megremeg a térde!

Csókok szokatlan pontokon – A váratlan helyzetek mosolyt csalnak a nők arcára, miközben be is indítják a fantáziájukat. Puszilgasd a párod, de ne csak az ajkán, vagy az arcán! Adj csókot a könyökére, térdére, vállára, vagy a feje búbjára! Hidd el, imádni fogja!

Gyümölcsözön – A csokiöntet és a tejszínhab a jól megszokott vágyfokozók közé tartozik, pedig az édes, lédús gyümölcsnél nincs izgatóbb kellék az ágyban. Kockázz fel egy ananászt, esetleg egy érett mangót! Ne aggódj, a szeretőd sem fog tiltakozni, miközben a gyümölcsözön szétterül a testén.

Társas-játék szexszel fűszerezve – Vezesd be az új szabályt, vagyis addig nem váltasz pozíciót, amíg arra utasítást nem kapsz! Ez nem csak izgalmassá teszi a szexet, de így rövid idő után a partnered titkos vágyai is a felszínre kerülhetnek.

Jégkocka helyett – A hidegrázás több idegvégződést mozgat meg, mint egy érintés. Tehát nem árt néhány fagyos pillanat a forrós szex közben sem. Előjáték gyanánt dobj be egy fürt szőlőt néhány percre a fagyasztóba, majd szemenként vedd az ajkad közé, és lassan görgesd végig a kedvesed teljes testén!

Közös tisztulás – A fürdőkád és a tus igazi örömforrás a párok életében. A közös tisztulás alatt engedd szabadjára a piszkos fantáziád, és kényeztesd a szeretőd minden eszközzel! Ne feledd azt sem, hogy a lubickolás közben az önfeledt játék épp olyan izgató, mint a test masszírozása és dörzsölése – írja a Napidoktor.