Üveg dildókkal szexel Regina Moon és Serilla Lamante

A Szexpláza online szexshop nagy dildó választékának dizájnos üveg dildói közül két darabot próbál ki pornó forgatáson Csizmadia Adri és Jóföldi Adri. A leszbikus nőknek ugyanolyan fontos a szex, mint másnak, ezt igyekszik visszaadni a videó. A pornófilm forgatáson készült Regina Moon és Serilla Lamante  rendezői képeket itt nézheted meg.

Csizmadia-Adrienn-Jofoldi-Adrienn-uveg-dildokkal

Fontos, hogy a lezbikről az újságírók ne a saját kútfőjükből írogassanak, hanem kérdezzenek meg érintetteket is. Ha egy mód van rá, ez lehetőleg hiteles forrás legyen, ugyanis még mindig sok a tévhit a szexuális orientáció kapcsán is. Ha a téma szakszerűen és ízlésesen van tálalva, hosszú távon azt kellene elérnie ennek a kezdeményezésnek, hogy a szexuális hovatartozás ne képezzen szakadékot az emberek között, vagy legalábbis a szakadék ne legyen olyan mély.
– Úgy gondolom, hogy a szexpózokat illetően a heterofantázia és a valós leszbikus szex között azért van némi átfedés. Szóval, összességében kezdetnek nem rossz és úgy vélem, a témán belül további területeket is érdemes lenne még körbejárni. Ilyenek például a család, iskola, a biszexualitás, a párkeresés, vagy éppen a családalapítás – mondja a pornószínésznő a Diamond sex shop minősítésű online webáruháznak.
A celebek között is bőven vannak leszbikus vagy biszex lányok. Sokan nyilvánosan is csókot váltottak. Sharon Stone és Kate Moss, egy brazíliai jótékonysági gálán. Natalie Portman és Scarlett Johansson. Sandra Bullock és Scarlett Johansson, Madonna és Britney Spears, Liv Tyler és Drew Barrymore, és még jópáran.
A Szexplázában színes, mutatós üveg dildókkal szexelnek Csizmadia Adrienn és Jóföldi Adrienn adult munkában. A szoftcore fotózás után hadcore leszbikus szex a Szexpláza pornó forgatásán.