Vaginák – Melyiket szeretnéd?

Ami a nőknek a vibrátor az a férfiaknak a mszturbátor! A Szexpláza online shop szexáru kínálatában a vagina választékból, biztos találsz kedvedre valót. Maszturbátor és művagina van vibrátoros és vibrátor nélküli kivitelben is. Rendelj egy művaginát és próbáld ki!

muvaginak-intim-center

Egy vibrátor teljesen normális dolognak számít, a műpunci is ugyanolyan játékszer csak férfiaknak! Nagyon sok férfi egy boldog, harmonikus párkapcsolatban is maszturbál. Egyrészt nagyobb a szexuális igénye, másrészt szeret elvonulni néha és a saját maga kielégülni. Ezért nem kell megvetni a férfiakat, maszturbáljanak, amikor csak akarnak, akár műpincival is! A műpuncik igazi élményt ígérnek a leírásban, érzéki selymességet, rugalmas kéjcsatornát, és így is van.
Használata rendkívül egyszerű, pár csepp sikosító gélt bele kell engedni, majd merev vagy félmerev farokkal bele hatolni. Arra érdemes figyelni, hogy a tenyérre ne nyomjunk síkosítót a felállítási folyamat alatt, a puncikat száraz kézzel jó kezelni. A belseje kellemesen recés és finom puha, rendkívüli módon bizsergeti a makkot és annak érzékeny alsó peremét. Bárkinek ajánlható, de a kamaszoknak és magányosoknak árengedményt adnánk, de a gyártó sem teszi. Sokkal erősebb és gerincszakítósabb vele az orgazmus, mintha csak úgy kézzel nekiállnánk.
Ha a személyes vásárlást kedveled, akkot az Intim Center budapesti szexshop üzletben a teljes online maszturbátor árukészlet van készleten, és minden nap nyitva tart. Az Astoriától nem messze a Károly krt. 14. sz. félemeletén találod.
Cikkek műpunci témában: Művagina és igazi vagina cikk itt. A pénisz kényeztetés szexkellékei. Maszturbálás és önkielégítés tanácsok és tippek. Videó a művagináról és zsebpuncitól a cyber vagináig.