Vajna Tímea, Palácsik Tímea luxuskocsival flangál, a Damu erőszakot kiheverte

Andy Vajna felesége Vajna Tímea, korábban a Damu Roland által megerőszakolt Palácsik Tímea úgy döntött, hogy megveszi a korábban pár napra ajándékba kapott csodajárgányt – írja a Blikk. Répás Lajos kurvaperében is részt vevő Palácsik Timi feküdt Vajna nagy hasa alá, miután Damut sittre vágatta.

– Szombaton a BAH csomópontban lévő benzinkúton fényképeztem le Vajna kisasszonyt, ahogyan egyedül tankolt az Audi R8-asába. Ami már csak azért is furcsa, mert a róla szóló cikkek szerint az autót csak „ajándékba” kapta pár napra. A rendszámokon is látszik, hogy több mint fél évvel a nagy bejelentés után még mindig ugyanezzel az autóval jár – osztotta meg lapunkkal olvasónk, akinek az információért és a fotóért természetesen jár a 10 ezer forintos jutalom.

A teljes cikk és a fotó a Blikk oldalán itt nézhető meg. Vajna Tímea, Palácsik Tímea az akit Damu Roland állítólag megerőszakolt.
Eddig soha nem hallott részleteket tudott meg a Blikk abból a vádiratból, amelyben részletesen szerepel az, hogy a lány elmondása alapján hogyan verte és erőszakolta meg volt barátnőjét Damu Roland, akit első fokon hat év börtönre ítéltek. A Blikk cikk grafikával próbálta bemutatni, hogy történhetett az erőszak: álló helyzetben, zárt lábakkal… Sehogy! Hát ez komoly na!
A vádirat szerint a nemi erőszak a falnál állva történt, amit Damu Roland védője, Ruttner György helyszíni bizonyítási kísérlettel és anatómiai szakértővel akar elemeztetni.
„A vádlott a sértett jobb felkarját megragadta, annál fogva őt a földről felhúzta, testével a falhoz szorította, elővette nemi szervét, majd a sértett tiltakozása és ütlegelése közepette izgatni kezdte magát. A sértettet szorosan átölelte, bal kezével annak jobb vállát leszorította, míg jobb kezével nemi szervét próbálta a sértett hüvelyébe helyezni, a sértett azonban ellenállt, lábait összeszorította, s próbálta megrúgni a vádlottat. A vádlott kitartóan próbálkozott, míg végül sikerült a sértett hüvelyébe hatolnia, és a közösülést megkezdenie.”
– Egyetlen orvosi vizsgálat sem állapított meg szexuális erőszakra utaló sérülést, szakértő sem igazolta ezt. A sértettről a bugyi le sem került az állítólagos erőszak alatt. Az elsőfokú ítélet – objektív bizonyíték nélkül – a sértett szavahihetőségére alapozott, ami álláspontunk szerint megkérdőjelezhető – vélekedik a színész védője.
Ráadásul az iratokból az is kiderül, hogy nem sokkal az állítólagos erőszak előtt mindkét fél vallomása alapján a legnagyobb egyetértésben szeretkeztek a lány lakásán. A dokumentumok alapján az is nyilvánvaló, hogy újra akarták kezdeni az egy hónapja megszakadt szexuális viszonyukat. Aznap Damu két étteremben is foglalt asztalt, hogy romantikus vacsorával exbarátnője kedvében járjon. Tímea a leírás alapján melltartóban és bugyiban nyitott ajtót a színésznek, majd kiadós szexelésbe torkollott a kedves fogadtatás. Ezután a lány kérte Damut: vacsora előtt mutassa meg a luxusapartmanban bérelt új otthonát. A vádirat szerint itt történt az erőszak. De vajon miért volt szüksége a színésznek erre, miután nem sokkal korábban önként is együtt volt vele a lány?
A szülész-nőgyógyász igaz­ságügyi szakértő – aki tartva attól, hogy páciensei elpártolnak tőle, csak név nélkül nyilatkozott a Blikknek –, szerint összezárt lábbal nem történhetett nemi erőszak.
– Ha az álló helyzetben lévő nő nem emeli fel legalább az egyik lábát, a hüvely bemeneti nyílásába lehetetlen szemből behatolni anatómiai elhelyezkedése miatt. Azonban nemi erőszaknak minősül, amikor a nő akarata ellenére a férfi a hüvely bemenetéhez jut, ám ez esetben a bántalmazott nemi szervén vagy környezetében sérülés jelenléte látható – állítja a nőgyógyász, aki számos szexuális erőszakban adott szakvéleményt.